kaszu27
Październikowa mamusia
jak na zwykłe mleko to cena jest kosmiczna!11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbujcie, wprowadzj je po troszku i zobaczysz, jak mala nie ma alergii to powinno byc dobrze.Atas, dzięki. Moze spróbujemy.
No ja mam na recepte mleko, dobre z tej lergii chociaz to ze to mleko jest tanie, ech choc wolałabym miec drogie i corcie bez alergii i azsjak na zwykłe mleko to cena jest kosmiczna!11
shady pisze:
kochana a juz powinnam miec te leki za darmo tyle ich juz zezarlam i nic ;D ;D ;D ;D tylko Rudotel na mnie dzialal, musze sie udac do doktorka zeby mi przepisal....super olewacza powiedzcie mi czy Prozac jest dostepny w Polsce?
duralex pisze:tia.. wziąwszy pod uwagę, że nie bywam tu każdego dnia.. strasznie płodne jesteście ;D