reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

reklama
Atas, dzięki. Moze spróbujemy.
Spróbujcie, wprowadzj je po troszku i zobaczysz, jak mala nie ma alergii to powinno byc dobrze.

jak na zwykłe mleko to cena jest kosmiczna!11
No ja mam na recepte mleko, dobre z tej lergii chociaz to ze to mleko jest tanie, ech choc wolałabym miec drogie i corcie bez alergii i azs

A dajecie małym juz jedzonko inne?? Moja Iga na razie na marchewke pluje (az ciarki jej przeszły jak przełykałą) no i jabłuszko tez do niej nie przemawia :(

Kaszu, zartujesz chyba. :)No cos Ty szok,ja to mam jeszcze schizy ze mała moze na cos uczulona, ech a sama gotujesz? bo ja słoiczkowe jej oferowałam

shady pisze:

kochana a juz powinnam miec te leki za darmo tyle ich juz zezarlam i nic  ;D ;D ;D ;D tylko Rudotel na mnie dzialal, musze sie udac do doktorka zeby mi przepisal....super olewacz :) a powiedzcie mi czy Prozac jest dostepny w Polsce?

Shady jest dostępny, kosztuje majątek, ale są tańsze, refundowane odpowiedniki - ale ten lek jest na receptę!!! Czyli bez wizyty u psychiatry nie obędzie się!

duralex pisze:
tia.. wziąwszy pod uwagę, że nie bywam tu każdego dnia.. strasznie płodne jesteście   ;D

ano jesteśmy  :laugh:  w końcu wszystkie mamy dzieci, a niektóre to nawet więcej niż jedno ;)

reklama
Kaszu, Shady, Doxa Ale jestescie szczesciary!!! A od kiedy zaczełyscie dawac jedzonko Waszym szkrabom?? A karmicie piersią jeszcze?

Do góry