reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

ja nadwagi ciazowej nie mam juz dawno....ale mam sprzed ciazy i czuje sie z tym fatalnie....te ktore mnie widzialy na zywca moge sobie teraz mnie porownac ze zdjeciami sprzed.... 5 lat
aniaaaa7wp.png

aniaaabb2mg.png

w zwiazku w tym nie dziwcie mi sie ze od lat cierpie na depresje :( juz wszystko przechodzilam, diety nie diety co skonczylo sie u mnie koszmarna bulimia, wstyd sie przyznac ale ona....wrocila :((

reklama
Shady ja przed ciążą też nie byłam super laska ;) Super laska to ja byłam 4 lata temu ;D ;D Ale mi w zupełności wystarczy, gdy schudnę do wagi sprzed ciąży i swojej szafy pełnej ubrań :)

A z bulimią walcz!!!!! Przejdź na jakąś rozsądną dietę, codziennie KONIECZNIE 2 godz spaceru z wózkiem z waga zacznie spadać, a Ty poczujesz się lepiej. Zamykając się w domu na 4 spusty tylko sobie szkodzisz!!!! Ja też nie wyglądam teraz najlepiej... musiałabym się zabarykadować chyba ale trzeba wyjść z domu, do ludzi, trochę chociaż zadbać o siebie!!!!
A co do depresji - to teraz i taka pogoda nieciekawa też jest. Nie karmisz piersią - kup jakieś ziołowe leki antydepresyjne, masę jest tego w sprzedaży, kup witaminy, bo bez nich organizm osłabiony, więc różnie reaguje - i przede wszystkim - PRZESTAŃ sama siebie dołować.

kochana a juz powinnam miec te leki za darmo tyle ich juz zezarlam i nic ;D ;D ;D ;D tylko Rudotel na mnie dzialal, musze sie udac do doktorka zeby mi przepisal....super olewacz :) a powiedzcie mi czy Prozac jest dostepny w Polsce?

Shady ale leki to tylko początek... zresztą zrobisz jak uważasz. Ale powinnaś przejść się do jakiegoś psychologa/psychiatry i pogadać. Może on coś by Ci dobrał. Ale przede wszystkim wyjdź z domu!!! Alan jest coraz większy za msc balkon mu nie wystarczy. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, że masz możliwość widywania się z dziewczynami a nie korzystasz z tego, bo Ci się nie chce wyjść z domu!!!

Jarrela ja juz zrobilam pierwszy krok ku psychologowi....ale dupa blada....to nbaaaardzo droga impreza, nie dla mnie niestety......teraz to ja jestem uziemiona nie dlatego ze mi sie nie chce tylko dlatego ze nie moge nic dzwigac, straszlwiei boli mnie brzuch i kregoslup,nie wiem gdzie sie tak zaltwilam.......a nie spotykam sie z dziewczynami bo mam wrazenie ze jakas nie na miejscu jestem ;)

Dziewczynki, czy któraś podaje swemu dziecku mleczko pod nazwą Enfamil premium?
Chcę go podawać Naduli! Nasza pediatra powiedziała, ze rzeczywiście wyróżnia się składem z pośród innych, posiada lipil, czy lupil który wpływa na pracę mózgu, no i zdecydowanie jest najbliższy składem do naszego mleczka.Teraz oprócz mojego mleczka dostaje Bebilon HA, bo było na początku podejrzenie o skazę, ale mamy spróbować podawać normalne bez HA.

reklama
Do góry