reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

maniulka napewno wszystko jest ok a dla wlasnego spokoju lec do lekarza, a nie karmisz malej piersia?? ooo zauwazylam ze mm o tym pisala co mialam powiedziec ze to wlasnie te gruczoly moze, Igor tez to mial i nawet mleczko mu lecialo tylko wtedy mial ze 2 tygodnie. nie znam sie ale moze tam jakis wezel jest i jej sie powiekszyl?? i nie martw sie :p ja tez sobie czesto drobnostkami stracha wielkiego napedzam a pozniej sie okazuje ze to niepotrzebnie :D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny w piątek mam wizytę wyznaczoną już wcześniej więc przy okazji i o tego guzka się spytam
Dzięki za miłe słowo,ja również mam nadzieje że to nic poważnego musze mieć i tyle
Napisałam wczoraj do lekarzy tych co odpisują w godzinę,zaraz wam przekleje co i odpisali

odp.
Jest to prawdopodobnie powiększony gruczoł sutkowy, czego przyczyną jest zazwyczaj dieta, nadmiar witamin, ale proszę zgłosić się z córeczką do pediatry lub endokrynologa, który prowadzi dziecko.

Ostatnia edycja:
czy nasze moderatorki juz spia???Tu trzeba interweniowac.
Bonifacy-RAJCUJE CIE TO???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie wiem co mam robić... odstawiac młą w nocy czy nie...niby jak się obudzi to cyca porządnie, jednego i drugiego potem wypuszcza i zasypia nie bawi si więc nie wiem cz jej to karmienie jest potrzebne czy nie... lubie ją karmić ale jak pójdę to pracy i jeszcze powstaję trochę w nocy to przecież oszaleję- ciekawe jak to Edis robi:confused: na razie spróbowałam sztuczki z wodą - i z mężem. była taka zdziwiona, że to m przyszedł a nie ja, że wypiła i pozła spać. ciekawe jak długo:baffled:

Gosia wczoraj nocowała u dziadków, i wypiła na kolację 210, przespała im do 3 :szok::szok::szok: potem też zjadła butlę (nie wiem ile jej zrobili) i spała do 6 :szok::szok::szok: szok, że budziła się tylko raz, też bym tak chciała i zastanawiam się czy dlatego tak spała że dostała butlę czy może o co innego chodzi, ale gdybym była pewna, że to dzięki butli to chyba zaczęła bym jej w nocy butlę podawać. Jestem zmęczona tym jej wstawaniem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry