reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Eve dlatego najbardziej stawiam na trimpha lub questa. A teraz gdybym miała kupiwac wózek juz bym takie dużego maclarena nie kupowała, on jest świetny ale dla mniejszych dzieci. Moja Zocha nie spi na spacerach w ogóle juz nie pamiętam kiedy jej sie to zdarzyło tak więc u nas jako drugi wózek taki do samochodu na wypady na zakupy w ostateczności volo by wystrczył, ale jednak stawiam na triumpha. W sumie po sprzedazy tego maca co mam mogłabym kupic nowego triumpha i jeszcze by zostało, ale bez sensu wydwać kase na nowy wózek, skoro ma tak nie będzie za często uzywany.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czesc z wieczorka!!!:-) DZIEWCZYNY Z WIELKIM ZASKOCZENIEM I SZCZĘŚCIEM ogłaszam, że zębolowemu królowi (samozwańczy:)) ;-) wyrosły na raz dwa kły na dole-normalnie jestem w szoku:sorry2:, wczoraj ich nie było-dzisiaj są, a wię z zębów brakuje nam już tylko 5:szok::szok::szok::-D

Atsonia gratki dla Szymka, ale jak 5 zębów brakuje? Chyba ma 16 zębów na suwaku

edis może nie jest gotowa na nocnik :) mój na pewno tez nie jest

ATsonia właśnie chyba brakuje wam tylko piątek:tak:
Edis jestem w szoku jak piszesz ze Kamili już robił na nocnik :szok::szok::szok: moja nocnika boi się jak ognia i cały czas mam wrażenie ze jest jeszcze za mała i mamy na nocnikowanie kupe czasu,ale jak czytam że u was w wieku 18 miesięcy było pożegnanie z pieluchą to chyba tego czasu wale nie mam tak duzo:szok:

gratulacje dla Szymonka ;p już tylko 4 ząbków mu chyba brakuje, a nie 5?

Kuba jak zrobi kupę to macha rączką przed noskiem i mówi fuu, załapał ode mnie, bo ja zawsze jak przebieram mu kupę to tak robię i mówię, ale fuuu ;p

moja chrześnica miała jeden nocnik, którego się bała, moja bratowa kupiła jej zupełnie inny i książeczkę o siusiuaniu na WC i nakładkę na WC i taki stołeczek żeby sięgać to kibelka.. wiecie o co chodzi? ;p i najpierw robiła do dużej toalety, a później do nocnika i jak miała 1,5 roku to już wołała, choć czasem po fakcie ;p i raz nawet kupkę przez nogawkę wytrzęsła ;p ale wołała, a z nocną pieluchę przestała nosić chyba w wieku 2 latek, dokładnie nie pamiętam, ale coś koło tego :D

Kuba jeszcze nie woła, ale jak go posadzę to często zrobi sisi, my dopiero w wakacje chcemy zacząć odpieluchowywanie, więc na razie tylko oswajanie ze sprzętem ;p

Ostatnia edycja:
maniulka hahaha dzięki dopiero załapałam ze Atsoni chodziło o PIĄTKi a nie o PIĘĆ ZĘBÓW :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny, ile WAsze dzieci śpią w ciągu dnia i ile razy? Bo Tadek od stycznia spi 2 razy dziennie, ostatnio chciałam go przerzucic na jedną drzemkę (łatwiej sięgdzies ruszyć z domu), ale jeszcze chyba nie pora, bo przed poludniem bardzo szybko chce spac (o 10 czy 10.30 juz pociera oczy i pokazuje, ze chce isc do pokoju, gdziej jest lozeczko) i spi ok. godzine i potem po poludniu tez ok. godzine. Jak go przetrzymalam dluzej rano, to drzemka wcale sie nie wydluzyla, tez spał godzine, a potem juz bylo za późno na drugą, ostatecznie o 19 padł, ale za to na drugi dzien obudził się o 5.30 (zwykle jest to 6.30).

Tak wiec jeszcze zostaniemy przy 2 drzemkach. Troche mnie to denerwuje, bo caly dzien rozwalony (na spacerach nie spi i wątpię czy by pospał dłuzej w wózku, bo on na brzuchu głównie śpi).

reklama
Do góry