dzieki dziewczyny za odpowiedź odnośnie bąbelka, uff no to odetchnęłam z ta szczepionką.. potwierdziło się to co wyczytałam.
Kurcze ale to u nas tak paskudnie wygląda
A co do USG bioderek to każdy lekarz gada inaczej, jeden mówi że w 4 tyg, drugi że w 6 a kolejny że w 8.. Zgłupieć można.
My idziemy jutro czyli ze skończonymi 6 tygodniami. Na USG idziemy prywatnie i licze na to ze jakby coś było nie tak to nam powiedzą i się umówię do ortopedy na konsultacje również prywatnie, a jak będzie ok to czekamy na NFZ to mamy wizyte 20 maja i na nią też pójdziemy.
Monik u mnie Oliwier tez tak śmiesznie rusza brodą, tak niby mu się trzęsie, robi to przeważnie wtedy jak przysypia albo jak kończy siedzenie "w bufecie"
Ewelcia super że już Szymek jje normalnie
Dobra lece nastawić pranie bo niedługo mały sie obudzi na karmienie pewnie i czas spać żeby jakoś jutro wyglądać normalnie.. Dziś młody jakoś wcześnie usnął i cały dzień spi prawie (nie spal może razem z 6 godzin)

boje sie strasznie czy tego rotawirusa od męża nie złapał, ale mierzyłam temperature i miał 37,4 w dupci(po odjeciu 5 kresek to akurat 36,9), dzwoniłam też do przychodni aby sie upewnić z tym odejmowaniem kresek wiec jest OK, gorączki nie ma. Obserwuje go, brak biegunki i wymiotów.. Mam nadzieje że bedzie OK,