reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Dziewczyny brawa dla waszych maluszkow:tak:

A my dzis z mezem bawilismy sie z Juli i ja obserwowalismy i co nastepuje:
-Juli przekladala sobie grzechotke z raczki do raczki
-Juli lezac na brzusiu siega sobie sama po zabawki i sie nimi bawi,w tym pakuje do buzi:-D
-A skrzeczy/piszczy/wyje/spiewa to tak ze caly blok slyszy;-)

Filmikow z Juli nakrecilam sporo.Poki co zamieszcze trzy-trzymanie glowki przy podciaganiu do siadu,radosc na widok tygryska i memlanie grzechotki:tak:Jak przyczaje przekladanie grzechotki z raczki do raczki to wstawie:-)

reklama
Trzymanie glowki i podciaganie do siadu-tak umiala Juli ponad miesiac temu u neurologa,wiec od kiedy to umiala ciezko mi stwierdzic:

View My Video

Radosc na widok ulubionego tygryska w pozycji na brzusiu:

View My Video

Oraz zabawy grzechotka w pozycji na brzusiu:

View My Video

Nie wiem czemu te filmy sa takie rozmazane-albo cos sie dziwnie laduje albo zajechalam kolejny aparat:-D

Sara fajne filmiki ;-). Julia zdolna dziewczynka :-).
He he a ja dzisiaj ubierałam małą po kąpieli i jej mówiłam co masz po mamusi i wymieniałam :-D a jej tatuś w tym czasie robił jej mleko i powiedziałam co masz po tatusiu a ona powiedziała takie coś pyy go :-D i wyszło jej prawie piwko :-D:-D

Hihi:tak::-Da dzis moja mala Juli na lozku 3 razy pod rzad obrocila sie z brzuszka na plecy (tyle ze na prawa strone za kazdym razem) i dobrze-bo juz z tydzien sie nie obracala i zastanawialam sie czy zapomniala.A potem 2 razy z pleckow na brzusio:-D:cool2:Jestem taka dumna z niej:rofl2:

byliśmy w środę u lekarza na szczepieniu - Mikuś 3 miesiące i 3 dni waży 5.490 - urodził się to ważył równe 3 kg.... lekarka nic nie mówiła że mało, ale mi się wydaje że w 3 miesiącu powinien podwoić wagę ( chociaż prawie 3 brody ma i tłuściutkie rączki i brzuszek )

mój Miki jest wybredny - pije tylko z lewej piersi - niestety dzięki temu wyglądam komicznie jedna wielka, druga mała
Moja mama nie wierzyła jak tak dziecko może - ale w weekend prezentowałam wyczyny małego przy prawej piersi - odruchy wymiotne, krzywienie się, uciekanie głową, nawet jeśli trzymam go spod pachy ... a był strasznie głodny i lewą pierś pił potem tak jakby chciał ją całą zjeść
jestem ciekawa jak ja tak dłużej wytrzymam ... pewnie po wakacjach przejdę na sztuczne - ale jak na razie nie chce nic z butli pić ( a stosowałam już różne smoczki i butelki :wściekła/y:)

Wiecie co, u nas na dworze wczoraj był upał, dzisiaj jest duszno, ale co trochę pada ulewny deszcz, a mój Dominik prawie cały czas spi. Jak jest deszczowo, to on wiekszość dnia przesypia. Mają wasze maluszki też tak?

reklama
Do góry