magda19lenka
MTM
a ja ostatnio przeszłam się u siebie w mieście po 2 bazarkach i rynku i ani opasek ani rajstopek na takiego małego człowieka to nie mają

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mamy takie same odczucia ATsonia,ale szkoda mi kupować już gruszki, skoro z fridy i tak rzadko korzystam. Ja też przykładam tą końcówkę do noska, a nie wsadzam. Czasami łatwiej taką kozę złapać zwiniętą pieluszką niż fridą
także nie wiem skąd te nagrody roku, zwykły szwindel i już
![]()
Witam jestem tu nowa Mam synka Oskarka ma on 9 miesięcy chciałabym ustawiuć opis wkleić jakieś zdjęcie a niewiem jak to zrobić
ja miałam okres w 8 tygodniu
a potem jeszcze 2 razy pokrwawiłam przez 3 dni- ale to po wysiłku fizycznym - ogródek, więc raczej sobie coś tam ponaciągałam
ja chcę małego karmić do września, bo niestety jadę tylko na lewej piersi - prawej paskud nie chce pić... na początku mi to aż tak nie przeszkadzało bo czasem wypijał, a teraz pokarmu mam tam mało więc leniuszek wcale nie chce prawej ciągnąć i ma aż odruchy wymiotne jak go tam przystawię....
kupki lepiej - co 2 dzień daję mu jabłuszka upieczonego 3 łyżeczki