reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Madzik goraczke u takich maluszkotrzeba koniecznie zbijac bo sa narazone na wstrzas wyglada to jak padaczka.... ja zbijalam mojemu na przemian ibufenem i panadolem ibufen i nurofen sa nasilniejsze jednak nie mozna ich razem podawac tzn. musza buc zachowane odstepy czasowe co 6h czy 8 ( w ulotce jest napisanr) w miedzyczasie mozna podac panadol (co 4h)
moze to i trzydniowka, u nas byl juz antybiotyk i dzieki niemu w sumie mnie rozwinel sie dalej choroba...wczesna reakcj jest wazna... a prywatnie nie poszlabym juz do tego lekarza ze wzgleu na to co mowil na tet goraczki....

u nas przyjmuja miedzy pacjentami...kwestia zgody pediatry a Ci zawsze sie zgadzaja....

reklama
nie bo ma za duzo pacjentów a jest sama:-( zreszta nie mam jak tam pojechac:-:)-(maż nie moze sie zwolnić z pracy:-:)-( albo tak mówi.. Kazała ona jutro przyjść;;; płacz..
Jeszcze mąż mnie wku*wił bo ma wszystko w dup*e:wściekła/y::wściekła/y: nic sie nie interesuje tym, jeszcze ma do mnie pretensje ze zamiast lekarza sie radzić co u niego byliśmy to radze się koleżanek z forum:angry::angry::angry:
idiota jedenn.. on z tych co to od razu sie wszystkimi możliwymi antybiotykami by nafaszerował..
Już siedze i rycze...

Ostatnia edycja:
Madzik nie denerwuj sie !!!
powiedz mezowi ze ten lekarz nie ma racji co do goraczki i powiem szczerze ze nad podawaniem antybiotyku tez bym sie zastanowila,wstrzymala bym sie do jutra.
Przeciez justro idziesz do swojej pediatry!!!
Teraz podawaj pic i zbijaja goraczke

Cześć Dziewczynki:) chyba z 2 tygodnie mnie tu nie było. Mąż miał urlop i byliśmy u mioch rodziców. I żeby nie bylo zbyt pięknie mała dostała zapalenie oskrzeli...;-( no i dzisiaj mamy ostatni zastrzyk, masakra. Chucham, dmucham a i tak nas choroba dopadła.
Poza tym to Nitka dalej nie raczkuje, dupka w górze, bujanko ale do przodu iść nie chce;)
pozdrawiam!!!!:):)

reklama
Do góry