reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
madzik najwazniejsze ze nie dopuszczasz do siebie zlych mysli - ja tam wierze ze poziom leukocytow sie obnizyl ze wzgledu na chorobe:-)
ja tez w to wierzę:-):-):-)

Ivaz gorączka przeszła przedwczoraj w nocy, wysypka nie za wielka ale była/jest.
Też jak Maniulka myślę że jeśli antybiotyk nie działał na nic, to chyba nie ma aż tak wielkiego problemu przy jego odstawieniu jak wtedy kiedy ktoś jest chory i przerywa kuracje w trakcie.

Macie rację nic więcej nie czytam:-)

Madzik wyniki krwi szaleją podczas każdej infekcji i podczas kuracji antybiotykami też także ze spokojem odczekaj troszkę i powtórzcie badania.
A tymczasem nie czytaj bo w necie różne historie ludzie piszą, często nie do końca prawdziwe.

Ivaz gratulacje dla Zosieńki!

Gabula wciąż szczerbatek... Też Wam zazdroszczę kiełków:sorry2:

Wy tu już o chodzeniu dyskutujecie a moja Gabi nawet siedzieć za bardzo nie chce... Ciut się martwię choć wiem że każdy Maluch w swoim tempie się rozwija...

No właśnie Karolka - wszystko w swoim czasie. Z tego co pamiętam jeden z synow Juli bardzo późno siedział... chyba 10 miesiąc??i pamiętaj, że jednak Gabrysia jest chyba jednym z najpóźniej urodzonych marcowych maluszków;-)

Gabi w końcu cghoć trochę zaczyna tolerować leżenie na brzuszku, bo do tej pory głośno protestowała. I też zauważyłam że pupę zaczyna do góry podnosić, narazie tylko troszkę ale zawsze to jakiś postęp:tak:

jestem w szoku jak wasze bobasy szybko się rozwijają , mój mały pulpecik dopiero co zaczął siedzieć ,posadzony siedzi sam bez podparcia, ale z pozycji leżącej jeszcze sam nie usiądzie, o staniu nawet nie ma mowy, ma jeszcze za słabe nogi, no ale przy jego wadze to nic dziwnego;-):-D ząbek mamy na razie 1 dolną jedynke druga już prawie na wierzchu. :tak::-D

reklama
Do góry