reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

to za mało, z resztą ja juz nie chce więcej dzieci, starczy!! mam parkę, więc seks tylko dla przyjemności a nie prokreacji:tak::tak:

reklama
ivaz jesteś malutka - może zmieśisz się do wózka;-) Zośka Ci na pewno chętnie odda. Kto wie, Ivaz, może kolejna córka byłaby spokojna - nie tylko synek:-D ale skoro warsztat zamknięty - to teraz życ nie umierać - tylko ostrożnie:-D

Gabrysia jeszcze nie drepcze, ale myślę, że już niedłuo:tak:
Gratulacje dla Natalii:-D

Justyna o Zochę staraliśmy się trzy lata bo męża "chłopaki" były za powolne, co miesiąc robił badania a chłopaki stały w miejscu zero jakiegokolwiek ruchu, no i trafił się jeden jakiś szybki Bil i mamy Zochę może dlatego ona tak skręcona.
Raczej nie sądze ze następna córka byłaby spokojna bo u mnie w rodzinie wszystkie kobiety są bardzo zywotne, u męża w rodzinie też kobiety są raczej dominująca płcią, mężczyzn ce****e raczej spokój i opanowanie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ivaz - i wszystko jasne - taka teoria wszystko tłumaczy. :tak::tak:
Poza tym musi być coś dla równowagi Oskar spokojny to Zosia szaleje. Jakbyś miała dwójkę grzeczniutki i ułożonych dzieci miała byś za spokojnie. Zosia dba po prostu o to żeby twoje życie było ciekawe:tak::tak:

ivaz - świetny tekst :-D:-D:-D

a wogóle to gratulacje dla wszystkich zdolnych dzieciaczków!!!
szczególne uściski dla Natalki!

Jasiek jest z kolei niemożliwy z wodą... jakakolwiek kałuża to już jest wytaplany.. pod rynną mamy wode na deszczówkę do podlewania ogórdka - chwila nieuwagi i Jasiek już jest od stóp do głów mokry, opije się tej wody i łazi zadowolony! :eek: jak m myje auto to wogóle jest święto dla Jaśka... przy spłukiwaniu szlaufem śmieje się w głos...
wczoraj padał deszcz, więc szybko wracaliśmy do domu, wyjęłam go z wózka a ten patrzył w niebo na padający na niego deszcz i się śmiał:eek: nie można go było do domu zaciągnąć....

i pępek tez uwielbia:-D mojemu m zawsze przychodzi, podciąga koszulkę i palec wpycha do pępka, albo go targa za włosy na klacie i się przytula :-D

tak :-)
mój m czaem mówi, że to Jaś Wędrowniczek - z angielska - Jonnie Walker :-D:-D:-D

ivaz - nie obijaj się tylko do pracy!!!! ;-) :-D

Ostatnia edycja:
Domi wiesz co sie u mnie w pracy dzieję, remontuja nam cały budynek , wszystkie pokoje po kolei, ciągle słychac jakies młoty, wiertarki nie idzie się skupić, jest kupę pyłu i syfu, jedzie farbą, okropieństwo, ale za jakis czas bede miała cudny pokoik z nowiuseńkimi mebelkami. I wiesz w takich warunkach i to jeszcze w piątek nie chce się pracować, o 14 stąd wychodzę

żartowałam oczywiście ;-)
ja przecież też w pracy siedzę i już połowę czasu na forum ;-) :-D
wyjdę pewnie gdzieś koło 13 (wcześniej to chyba trochę przesada..... ;-))
a o 15:15 mam 1 wizytę u ginekologa, więc tym bardziej nie mogę się doczekać ;-)
fajnie, że będziesz miała nowe biuro. ja mam od początku roku, też nowe, fajne, poza tym jest klima, więc w lato będzie spoko. a na dodatek 2 kolegów ode mnie z pokoju się przeprowadziło do innego biura i wogóle zostałam sama w wielkim pokoju

reklama
oj ivaz to mnie zasmuciłaś :tak: Ale może coś mnie odbije i na maca się zdecyduję :-D
Wiem o jakich wózkach mówisz volo to jednak taka szmatka na kiju, ja tam od wózka jednak czegoś oczekuję - rozkładanie to podstawa -Ada śpi na spacerach.

Do góry