reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

Cześć Dziewczyny:)

To moje początki na forum... zajrzałam tu, bo ciągle szukam inspiracji jeśli chodzi o imię dla chłopca. Mi od początku bardzo podoba się Julek, ale siostra mojego M. ma małą Julkę i się rodzina burzy, że tak samo się będą dzieci nazywać. Z drugiej strony sobie myślę, że czemu mam uzależniać swoje decyzje od decyzji innych.

Inne moje typy to Staś i Antek, ale tu forum w oku wpadł mi też Franek;)
Co do imienia dla córeczki to M. od razu podjął decyzję, że ma być Gabrysia (Gabi). Mi się bardzo podoba, ale podoba mi się też Nina i Lenka:)

reklama
czy tylko ja nie mogę z m dojść do kompromisu co do imienia? wasi M też są tak uparci?...mój uparł na tą Jagódke...a mi się Lenka marzy;-)

my dla dziewczynki mieliśmy już wymyślone-miała być Zosia:-)ale z racji, że chyba będzie synuś, mamy teraz wielki dylemat- mnie się mało które z męskich podoba, a jak już to wtedy M jest przeciwny- chyba jednak zdecydujemy się na imię Marcel:-)

oj tak, mój M też kombinuje z imionami. Aż się boję go do urzędu wysłać po porodzie, bo się okaże, że jakiegoś Zenka albo Teodozje mamy :p

oj tak, mój M też kombinuje z imionami. Aż się boję go do urzędu wysłać po porodzie, bo się okaże, że jakiegoś Zenka albo Teodozje mamy :p
:-D mój M żartuje, że to przecież i tak on będzie rejestrował dzidzię, więc decyzja należy do niego:-D

reklama
Do góry