reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

reklama
ladnie :) b lubie imie Maciek :tak:

a u nas Stas na 1 a na 2 mial byc Patryk ale mi sie jeszcze Eryk podoba wiec nie wiem do konca.... jedno z 2 w kazdym razie ale Stas zostaje :-)

Alan tez bylo naszym typem...moim kiedys Eryk..ale maz nie chcial...

Co do imion meskich ktore i jemu i mi sie podobaja to Gracjan, Alan, Konrad, Olaf

z zenskich ...to tylko jedno tak razem - Klaudia- bylismy bardzo zgodni jak teraz co do Gracjana...ale Klaudie juz mamy...ja chce Wiktoria moze Noemi?...a mojemu mezowi podoba sie Patrycja, Karolina, Marcelina - moga byc, ladne, ale stanelo poki co na
Gracjan:-D...a Wiktoria rezerwowo;-)

a mnie Karolina :-D:-D
ciekawa jestem czy nam się będą jeszcze opcje zmieniać. Ale raczej nie, bo większość imion nam się nie podoba, więc przynajmniej tutaj nie będzie problemów i kłótni :happy2:

A ja WAm powiem, że my przewertowaliśmy męskie imiona i stanęło na tym którym w żartach o kolejnym potomku mówiliśmy od lat: Pablo tzn Pawełek :tak:

A dziewuszka będzie albo Daria, albo Milena, albo Liliana albo Ninka...

emih, mysza nie moge sie z Wami nie zgodzic :-D Ninka jest slicznym imieniem i gdyby jednak okazalo sie ze bedzie dziewuszka u nas a nie chlopczyk to na pewno Nina zostaje dalej w rezerwie :tak::-) a jak nie to moze nastepna w kolejnosci bedzie dziewczynka....Ninka :-):-):-)

reklama
A ja WAm powiem, że my przewertowaliśmy męskie imiona i stanęło na tym którym w żartach o kolejnym potomku mówiliśmy od lat: Pablo tzn Pawełek :tak:

A dziewuszka będzie albo Daria, albo Milena, albo Liliana albo Ninka...
Daria,Liliana tez sliczne a dla chłopaka Adrian

Do góry