reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wybór wózka dla naszego maleństwa:)

emile 30
ja tez na wsi mieszkam i jednak dużee koła sa tu wazne choc mam nowy chodnik przez całe osiedle i na 2 koniec wioski do kościoła sklepu i innych miejsc gdzie bede szła :p to jednak duze koła mi tu sa b ważne
zakupiłam wózek firmy Graco cos takiego
GRACO QUATTRO DE LUXE -2 KOLORY+FOTELIK + BAZA (1806530418) - Aukcje internetowe Allegro

był testowany 2 tyg przez znajomych tzn przez ich synka a mojego chrzesniaka i niestety nie sprawdził się na te drogi i chęć wejscia d lasu czy na działkę wiec czeka n kupca a przez przypadek okazało się że znajomi tu na wsi mieli wózek w garażu duże koła dobre amortyzatory w b dobrym stanie wiec mam teraz 2 wózki hehhehe

ale jak tu jzu ktoś napisał wazne by dziecku było wygodnie

reklama
nasze dzieci urodzą się zimą a na lato będą miały już możliwość przesadzenia się do spacerówki... więc nie będzie im w poczatkowych miesiacach ciasno w spiworkach i kombinezonikach, ale biorąc pod uwagę dziecko urodzone przed jesienia, moze im być po 4-5 miesiacach za ciasno w gondolce i stad moje obawy, bo chaialbym 1 wózek wykorzystać dla drugiego dziecka :)

ja wozek kupię wcześniej niz w grudniu, bo zauwazylam w sklepie ze pachną one plastkiem i nowościa, a chciałabym żeby ten zapach zniknął zanim przetransportuję maleństwo ze szpitala, także my zakupy wóżkowe planujemy na listopad :)

jeżeli chodzi o wielkość gondolek, to prawie wszystkie są takie same, różnice są niewielkie - przynajmniej w tych wózkach ktore ja ogoladałam.
a korzystając z doświadczenia innych mam to wiem, że dzieci ok 4-5 miesiąca życia już są ciekawe świata i co raz mniej chętnie dają się położyć do budki... dlatego tak jak pisze krisowa spaecrówka będzie jak znalazł jak tylko zrobi się cieplej :)

jeżeli chodzi o wózek na polne drogi to polecam ten:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BARTATINA Classic 2011 głęboko-spacerowy z torbą

wielu moich znajomych go ma i są bardzo zadowoleni

no i właśnie mój wybór padł na ten wózeczek :)

a wracając ...moja szwagierka kupiła niedawno wózek coneco barracuda i wszystko byłoby ok gdyby nie fatalna spacerówka, która w ogóle nie nadaje się na chłodne dni ze względu na malutką budkę...

W11-EZ6047 - WÓZEK QUINNY FREESTYLE 3XL COMFORT (1811715818) - Aukcje internetowe Allegro

Kobietki podoba mi sie ten wózek, wybieram i wybieram..ważne jest by była amortyzacja porządna i duże koła mieszkam bardzo blisko lasu, mam jak widzicie dwóch synów którzy na pewno bedą wozić dzidzie po polach, łąkach itd. często z wykrywaczem metali jeżdzą..więc my z nimi..w dodatku te nasze wycieczki po opuszczonych wsiach...itd. wózek musi być mocy zwrotny i z amorkami..

Poradzicie coś?

chicco trio też ma duże koła sprawdzę czy ma amorki.

Pokazuje Wam nowy tutaj..ale kupie chętnie używany..pytam na Allegro chcą 700 zł za taki

Co o tym sądzicie?

reklama
Munie ja tą gondolę wolałąbym mieć większą, choc podobają mi się tako jumper a one maja 75 cm, jednak ich cena i wyposażenie bije na głowę wiele propozycji

betibeti j
a nie mam zdania o 3-kołowcach

ja znalazłam taki 81 cm gondolkę, a przy spacerówce jest dodatkowa osłonka na nóżki, tylko gdzie znaleźć w wawie przedawcę tego cuda ;)

Ostatnia edycja:
Do góry