reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

wyczekiwanie

czesc listopadówki. Jestem na forum pierwszy raz. A czasu już tak mało...............Termin mam na 18 listopada, ale nie wiem, czy dotrzymam. Brzuch jak piłka lekarska i ciągle mnie coś gdzieś strzyka, co powoduje mega stres. Czy to już to? Tym bardziej że dwa tygodnie temu wylądowałam w szpitalu, bo mi się córcia na świat już pchała. Zatrzymali mi skurcze, po trzech dniach wypisali, ale zakazali wychodzić z domu i tak siedzę jak ta sirota i myślę...

reklama

Pycha

mama Mai i Marty
Miasto
Strzelce Krajeńskie
Ja tez od ponad tygodnia mam przykaz siedzenia w domu, jednak kilka razy wyszłam, dziś tez wybieram się do szkoły rodzenia, jednak mam nadzieje że wytrwam jeszcze conajmniej 10 dni, u mnie tylko brzuszek kilka razy dziennie twardy, a poztym nic nie odczuwam.

I wiecie co przestałam się bac porodu i juz nie mogę się doczekać, kiedy ujrze swojego skarba.

aniam13

Fanka BB :)
czarnoczeczki a w którym jesteś obecnie tygodniu bo nie masz suwaczka?
Pewnie już nie długo wszystkie będziemy sie rozdwajać :laugh:

efka21

Fanka BB :)
Witaj czarnoczeczki!!! Współczuję Ci tego siedzenia w domku. Ja mam ten komfort że od 2 miesięcy siedzę na L4 ale mogę sobie chodzić na spacerki i dzięcki temu jakoś wytrzymałam do 38 tyg.

super dziewczyny, że sie odezwałyście. A propos suwaczka - to jest to z zaznaczonym tygodniem? A jak się to ściąga? Ja jestem dzisiaj dokładnie 36 tydzień trzeci dzień. A z tym chodzeniem to mam dlatego dramat, że mieszkam na trzecim bez windy i moja lekarka orzekła, że tak wogóle to mogłabym na spacerki, ale schody są niewskazane. No i pięterko mi wykluczyło spacerki.

Powiedzcie jeszcze dziewczyny, czy Was też tak maluszek mocno kopie. Bo moja dziecinka szlaeje po prostu. A podobno w dziewiątym miesiącu jest mniej ruchów. I jeszcze jedno - czy też macie wrażenie, że zarza Wam wyskoczy dołem? Bo ja to już kolanka zaczęłam razem trzymać.......

Pycha

mama Mai i Marty
Miasto
Strzelce Krajeńskie
https://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,239.0.html
TU ZNAJDZIESZ RADY JAK WSTAWIS SUWACZEK

A z tym chodzeniem to mam dlatego dramat, że mieszkam na trzecim bez windy i moja lekarka orzekła, że tak wogóle to mogłabym na spacerki, ale schody są niewskazane. No i pięterko mi wykluczyło spacerki.

U mnie to samo. :)

Moja dzidzia tez ostatnio mocno kopie, ale raczej po bokach i u góry.

madziunia

mama Danielka i Kubusia
Miasto
Wrocław
czarnoczeczki pisze:
Powiedzcie jeszcze dziewczyny, czy Was też tak maluszek mocno kopie. Bo moja dziecinka szlaeje po prostu. A podobno w dziewiątym miesiącu jest mniej ruchów.

no właśnie tez czekałam na dziewiąty miesiąc, bo myślałam, że dzidzia będzie mniej kopać, a tu niestety kopie "dotkliwiej" niż dotąd :)

reklama
Do góry