reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

majka się pochwaliła, agacz też, a jak tam reszta w zmaganiach?? ja poszalałam z porządkami, sporty mi dalej nie w głowie;-) będę się mobilizować z Alką na basenie, chociaż raczkowanie mi też dobrze wychodzi:-D:-D:-D

reklama
Kurcze, tak się zastanawiam......waga w sumie wróciła mi ta z przed ciąży a spodnie które kiedyś były luźne są opięte?????:confused:
W ogóle tyłek i uda nic się nie ruszyły......by to jasna ciasna:baffled:juz te diety wychodza mi bokiem bo nic sie nie rusz w tej sprawie!!!!!!!

dla zainteresowanych kremami na celulit,była dzis u mnie psiapsiuła i powiedziała ze ten krem goodbye celulite z niveiki jest bardzo dobry, uzywa go od 2 tygodni i juz widac efekty.jak by ktos szukał czegos dobrego to poleca.

Kurcze, tak się zastanawiam......waga w sumie wróciła mi ta z przed ciąży a spodnie które kiedyś były luźne są opięte?????:confused:

Ja tez odzyskalam wage sprzed ciazy, ale w pasie mam 6 cm wiecej. Z to w biodrach 2 mniej... :baffled: W polowe spodni sprzed ciazy sie nie miescilam, wiec ostatnio wydalam 5 par...

dla zainteresowanych kremami na celulit,była dzis u mnie psiapsiuła i powiedziała ze ten krem goodbye celulite z niveiki jest bardzo dobry, uzywa go od 2 tygodni i juz widac efekty.jak by ktos szukał czegos dobrego to poleca.

ja tez słyszałam same pochwały na temat tego kremu-żelu... i nawet przymierzam sie do kupna

co do spodni- tez we wszystkie wchodze - nawet te sprzed 2 lat (czyli z okresu kiedy moja waga spadła poniżej 50)... tylko jęrność niestety już nie ta...
ale basen powolutku "doprowadza" mnie do porządku...

Ja tez odzyskalam wage sprzed ciazy, ale w pasie mam 6 cm wiecej. Z to w biodrach 2 mniej... :baffled: W polowe spodni sprzed ciazy sie nie miescilam, wiec ostatnio wydalam 5 par...

O nie, ja starych spodni nie oddam!!!muszę w nie wleźc!!!!!tzn. wchodze w nie tylko w tyłku i na biodrach sa opięte.Muszę sie bardziej starac.....może dam rade:confused:

Ja gacie wydałam, bo zanim schudnę to moda diametralne sie zmieni:no:moim wyznacznikiem jest slubna sukienka, tylko kiedy ja sie w nią wbiję:baffled:

Ja gacie wydałam, bo zanim schudnę to moda diametralne sie zmieni:no:moim wyznacznikiem jest slubna sukienka, tylko kiedy ja sie w nią wbiję:baffled:
mada ale to nie jest norma dla nas wszystkich?? bo ja brałam ślub 10 lat temu i ważyłam wtedy 58kg, a przez te 10 lat dorobiłam się 10kg więcej, i nie powiem żebym z nimi źle wyglądała:-D

bedyta hi hi źle mnie zrozumiałaś:-D:-D:-D to jest wyznacznik tylko dla mnie bo ja brałam ślub niecałe 2lata temu, pół roku po ślubie zmajstrowaliśmy małą:tak:a i tak wtedy nie byłam najchudsza w całej mej "karierze kobiety" no ale ważyłam 68 a nie jak teraz 85:szok:

co do mazideł na cellulit to ja najpierw chce schudnąć a w nagrode będe sobie pozwalać na mazidełka inaczej nicholery nie kupie:no: na razie używam kremu Q10 nivea modelującego sylwetkę:-p

a mi waga staneła, zrzuciłam w 2tygodnie 4kg a teraz stoje a nadal prowadze dietę MŻ:-(tylko z ćwiczonkami sie opieprzam bo przy tym doprowadzania domu do ładu nie mam czasu ani siły:-(

reklama
hi hi hi dogadałyśmy się, ale muszę Cię pocieszyć, schudniesz na pewno!! ja w ciąży z Wojtkiem przytyłam 30kg, i wspomagając trochę moją tarczycę wróciłam do normalnej wagi:-D:-D:-D
zatrzymaniem spadku wagi się nie przejmuj, to normalne, organizm przestawia się na mniejsze porcje kalorii i za chwilę waga znowu ruszy z kopyta:-D:-D:-D:-D

Do góry