reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

reklama
Mada przy podawaniu linków odznacz ptaszka w opcji "Automatically retrieve titles from external links" wtedy one ładne wchodzą. jak się zostawi ptaszka przy tej opcji to wtedy wychodzą jakieś cuda dziwne :baffled:

aa dzięki :-)

dlaczego tak dziwnie mi się linki wklejają a na podglądzie jest ok.:baffled:
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

Mada, no właśnie dlatego, że w opcjach jest ten ptaszek. jak go odhaczysz to będzie się wklejało ok :tak:

Leyna patrzyłam na to serum na biust z Bilendy w realu kosztuje 21 zł(125ml) ale nie wolno go stosować karmiąc piersią

o jejku, ja tez musze cos ze soba zrobic..nie moge patrzec na siebie. czemu skora nie wraca sama do takiego stanu jak przed ciaza:-( musze zlikwidowac brzuszek ktory mi zostal, tylko jak...trzeba cwiczyc, ale tak mi sie nie chce

A ja tutaj zajrzałam aby się pochwalić :)
Nikt mnie nie chwali więc muszę się sama ;)
Ważę już tylko 54 kg, przed ciążą ważyłam 56 a przy porodzie 82 !!!!!
No i co więcej już niestety nie karmię - wkurzyła mnie jedna baba w ubiegłym tygodniu i jak od ręki pokarm mi zniknął :( no ale co do wagi nic mi nie przybywa a objadam się słodyczami.

Wszystkim ćwiczącym i przebywającym na diecie życzę dużo wytrwałości i spadków kilogramów w rekordowym tempie. Trzymam kciuki

reklama
Majka, wilkie gratulacje! :tak: Szkoda tylko, ze to glupie babsko az tak Ci zaszkodzilo. :-( Ale z waga pieknie sobie poradzilas!:-)

Do góry