reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Ja wczoraj też odpuściłam rowerek ,po tych kilometrach zero energii i wszytko mnie bolało:tak::tak::tak:dziś w ogóle nie mam siły i ochoty na nic,@pewnie idzie,

reklama
cześć pogromczynie kilogramów:-D:-D:-D:-D
madziulanatasza ta moja dieta jest chwilowo taka wybiórcza, bo chcę sobie nieco skurczyć żołądek, wtedy będę się szybciej najadać:laugh2:mam nadzieję
Na obiad juz sobie serwuję porcję mięska w postaci kotlecika ale bez panierki i bez soli, same zioła i do tego sałata albo inne warzywko:-D:tak::-D
Staram sie też pić duzo wody niegazowanej i ciągle biegam do łazienki:laugh2::laugh2::laugh2:, oczyszczam się:-D:-D. Wczoraj miałam chwilowy kryzys, zobaczyłam jak moje dziecko je drożdżówkę:szok: i ugryzłam jej dwa razy:-:)-:)-( wstyd, dziecku zabierać:-D:-D a na słodycze jakoś nie mam ochoty, a w domu mam tego mnóstwo (ostatnio m przytaszczył 2 kg cukierków toffi z solidarności) i mnie nie kusi;-)
Gorzej z aktywnością fizyczną:baffled::baffled::baffled: rano nie ma mowy o ćwiczeniach czy spacerze, szybko do przedszkola, potem do pracy samochodem, po pracy do przedszkola i do domu, jakieś zakupy po drodze, gotowanie itd. Krótki spacerek z dzieckiem i to wszystko:baffled::baffled::baffled: a wieczorem już mi się nic nie chce

Hej ja tak miałam za 1 razem na zelixie ,nie chcę cię martwić ,ale jak skończysz brać to uważaj na dietę ,bo grozi ci ,że gdy apetyt wróci to możesz utyć ,ja miałam straszny apetyt po odstawce ,to już wolę bez,wspomagaczy po prostu na silnej woli:-D Powodzenia
Wiem jak dziala Zelixa, bo bralam przez okolo trzy miesiace. Niby to to samo, ale niestety jest to polski generyk wiec nie do konca to samo, no i bardzo zle sie po nim czulam - od samego poczatku praktycznie - nie moglam spac (spalam po trzy-cztery godziny) bylam ciagle mocno pobudzona, suchosc w ustach i gardle to byla masakra, a w pewnym momencie zaczelo mi skakac cisnienie i zaczelam sie telepac, no i mimo ze bralam to zaczelam przybierac i odstawilam.
Po Meridii (biore drugi miesiac) czuje sie zupelnie inaczej - mam wiecej energii niz normalnie (w koncu to pochodna amfetaminy, nic dziwnego) ale moge spac, nie trzesie mnie, cisnienie nie skacze mi w ogole, i w sumie jest fajnie. Wiem, ze pozniej z dietka trzeba uwazac, ale tak mi sie zoladek zmniejszyl, ze chyba dam rade :-)

Ja takich przebojów z zelixą nie miałam oprócz początkowej suchości w ustach i pobolewania głowy...a meridia mówisz pochodna amfetaminy..hę:-D:-D:-D:-D Bedyta daj znak jak Linea sie sprawuje:-D Dostałam@chce mi się spać ,jeść w ogóle werwa gdzieś moja poszła,ale żeby nie było...silna wola dalej górą:-D:-D:-D:-DJa Agunia też potrzebuję obkurczyć żołądek ,ale taka ostra dieta to nie dla mnie:baffled:obkurczy się i tak tylko po prostu wolniej:tak:

madziulanatasza, to gratulacje :-D oby tak dalej, raportuj, raportuj :-D

Mi dalej ciuchy sie coraz "wieksze" robia i spodnie z tylka spadaja ;-)
Ale ile chudne to nie wiem i jakos tak nie sprawdzam... Ostatnimi czasy zywie sie glownie kawa - zwlaszcza w pracy, bo jakos czasu brak na cos innego...

OCH karoo-kp,żebym ja tak mogła głównie kawą ,ale niestety,na burczący brzuch reaguję alergią, nie mogę się doczekać kiedy na mnie ubrania będą robiły się coraz lużniejsze:tak:

hej, dawno mnie tu nie było:-D:-D
jadę już czwarty tydzień na diecie i troche sobie ją modyfikuję, jem mięsko:tak::tak::tak::tak:no jogurty też i płatki fitness z mlekiem, ale nie tym wodnistym 0% bo to woda nie mleko:szok:
jakoś efektów nie widzę:baffled::baffled::baffled: a w sobotę pochłonęłam dwa kawałki pizzy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstyd:baffled:, byłam na kursie komputerowym i to był taki niby obiad:eek: i do tego mąż mi podsuwa ciemne bułeczki z ziarnami i skusiłam się w weekend, ale dzisiaj już wracam do porządku i mojej diety:tak::tak::tak:

reklama
Agunia ,jak zgrzeszysz raz na tydzień to nic ci od tego nie przybędzie ,jeżeli dalej będziesz diety przestrzegać, ja jem normalnie wszystko oprócz słodyczy,i schabowego w panierce i pizze ,tylkoże o wiele mniej niż kiedyś i bez deseru:tak: a po 18 to już głównie owoce lub wafla ryżowego jakjestem głodna wolę trochę wolniej ,ale zdrowiej...walczę ze sobą żeby sobie rybkę czy mięsko piec w piekarniku,o ile chudziej by było...ale jestem słaba na razie i jakoś nie mogę się przekonać:-(

Do góry