madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja wczoraj też odpuściłam rowerek ,po tych kilometrach zero energii i wszytko mnie bolało

dziś w ogóle nie mam siły i ochoty na nic,@pewnie idzie,

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem jak dziala Zelixa, bo bralam przez okolo trzy miesiace. Niby to to samo, ale niestety jest to polski generyk wiec nie do konca to samo, no i bardzo zle sie po nim czulam - od samego poczatku praktycznie - nie moglam spac (spalam po trzy-cztery godziny) bylam ciagle mocno pobudzona, suchosc w ustach i gardle to byla masakra, a w pewnym momencie zaczelo mi skakac cisnienie i zaczelam sie telepac, no i mimo ze bralam to zaczelam przybierac i odstawilam.Hej ja tak miałam za 1 razem na zelixie ,nie chcę cię martwić ,ale jak skończysz brać to uważaj na dietę ,bo grozi ci ,że gdy apetyt wróci to możesz utyć ,ja miałam straszny apetyt po odstawce ,to już wolę bez,wspomagaczy po prostu na silnej woliPowodzenia