Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamusie. Jestem w 16 tygodniu ciąży i dalej mecza mnie wymioty. Już nie mam pojęcia jak sobie z nimi radzić. Lekarz chciał kierować od szpitala ale stwierdził że mnie nie przyjmą na patologię. Co robić?
Nie. Napewno nie. Przy innych witaminach też wymiotowałam.A nie szkodzą Ci witaminy dla ciężarnych?
Witam. Ja jestem w 15 tygodniu, jutro zacznę 16...niestety mam ten sam problem... Wszyscy mi mówili że w drugim trymestrze powinnam odzyskać energię życiowa i powinny ustapic wymioty. Nawet też często można o tym przeczytać. Męczę się nadal... [emoji26] Już nawet myślę o jakimś suplemencie na tą dolegliwość, np z Pregny.Mamusie. Jestem w 16 tygodniu ciąży i dalej mecza mnie wymioty. Już nie mam pojęcia jak sobie z nimi radzić. Lekarz chciał kierować od szpitala ale stwierdził że mnie nie przyjmą na patologię. Co robić?
A jak nie weźmiesz witamin to też wymiotujesz? bo ja wymiotowałam właśnie po witaminach zawsze - ok. 30-60 minut po. Jak zaczęłam brać witaminy przed samym spaniem, to problem się skończył.Nie. Napewno nie. Przy innych witaminach też wymiotowałam.