Robiłam jeszcze po tych 6000 bhcg 5 dni później i było 14000 wiec jest Ok. Dziś lekarz. Stresuje sięDokładnie, bez stresu póki co, bo ładnie ci beta rosła na poczatku. Mi też potem zwolniła.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam jeszcze po tych 6000 bhcg 5 dni później i było 14000 wiec jest Ok. Dziś lekarz. Stresuje sięDokładnie, bez stresu póki co, bo ładnie ci beta rosła na poczatku. Mi też potem zwolniła.
Beta startuje od 0, więc póki co nie jest niepokojąco niska. Czy był monitoring owulacji? Przyrost bety należy sprawdzić po 48 godzinach, powinna skoczyć co najmniej o chyba 66%, wówczas można mówić o prawidłowo rosnącej becieA czy ta wartość nie jest niepokojąco niska?
Sprawdź, bo owulacja mogła się nawet delikatnie przesunąć np. jeden czy dwa dni i już w środę będziesz miała dużo większy wynikNiestety owulacja nie była potwierdzana monitoringiem. Sprawdzę w środę![]()