Zazuu
Fanka BB :)
Ale to już sobie sama dopowiedziałaś
![]()
Nie to Ty nie zrozumiałaś skąd zaczęła się dyskusja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to już sobie sama dopowiedziałaś
![]()
To jest temat @aneta24051988 i do jej sytuacji wszystko się odnosi
Jak chcesz podyskutować na swoje tematy, to załóż sobie swój temat![]()
Ja nie widziałam nigdzie stwierdzenia, że lekarz tak jej powiedział![]()
Znów sobie coś dopowiadasz.
w innym wątku pisałam, że ta kobieta czytać ze zrozumieniem nie potrafi. Tu następny wątek jest reguła potwierdzona. Ktoś musi być przecież najmądrzejszyBrak Twojej umiejętności czytania ze zrozumieniem nie jest moim problemem![]()
co Ty za głupoty wypisujesz i ludzi w błąd wprowadzasz ? Ja jestem na luteinie i na duphastonie, po poronieniu zapobiegawczo. Wczoraj byłam na USG 11 tydzień i z dzieckiem wszystko w porządku, będę brała póki łożysko się nie wytworzy ... O mój Boże, trzymajcie mnie bo za głupotę powinni karać. Placebo ? Dramat, nie wiem gdzie się kobieto edukujesz ale wróć ...Wg ostatnich badań dodatkowo przyjmowany progesteron nie sprawi, że ciąża rozwinie się prawidłowo, a może jedynie ją sztucznie podtrzymywać i hamować poronienie. Często organizm wie, że zarodek jest wadliwy, więc go usuwa.
W badaniach wyszło 72% do 76% utrzymanych ciąż (placebo do progesteronu). Wynik był jedynie lepszy w przypadku ciąż po poronieniach - ale wyniku nie pamiętam.
Na pewno przyjmowanie progesteronu ma działanie na psychikę - kobieta wierzy wówczas, że z ciążą będzie dobrze. Taka potęga podświadomości ;-)