Zazuu
Fanka BB :)
Rozumiem że Pani po studiach z habilitacją i wieloletnim doświadczeniem w pracy.
To przepraszam że się ośmieliłam w ogóle wypowiedzieć![]()
Coś niecoś potrafię
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem że Pani po studiach z habilitacją i wieloletnim doświadczeniem w pracy.
Czasami ci ludzie po studiach nie są na bieżąco z aktualnymi zaleceniami. Been there, że tak powiem. Gdyby lekarze stosowali się do zaleceń, albo gdybym wybrała inny szpital, miałabym w domu żywe dziecko.Rozumiem że Pani po studiach z habilitacją i wieloletnim doświadczeniem w pracy.
teraz tak gadacie ale jak przychodzi co do czego to i tak do lekarza lecicie, mimo że teraz ich krytykujecie.Jako matka dziecka ciężko chorego powiem Ci tylko, że czasem ci lekarze z habilitacjami i wieloletnim doświadczeniem w pracy "zapominają" informować o niektórych rzeczach, które powinny być PODSTAWĄ.
Wyobraź sobie, że po 7 latach wiem więcej o chorobie mojego dziecka, niż neurolog, który nas prowadzi i który od ponad 30 lat leczy dzieci.
Mało z tego, więcej się dowiedziałam z grup w internecie i od innych rodziców, niż od lekarzy w najlepszym szpitalu w Polsce, więc nie drwij, że ktoś na forum może być mądrzejszy od lekarza, bo może![]()
a ktoś napisał, że nie korzysta z lekarza? Rozmowa jest na temat, że nie wszystkim należy ufać. Wystarczy wejść na wątek sierpniowych mam 2023. Dziewczyna z zarodkiem w macicy plami od jakiegoś czasu a lekarz jej powiedział, że to zapewne plamienie implantacyjneteraz tak gadacie ale jak przychodzi co do czego to i tak do lekarza lecicie, mimo że teraz ich krytykujecie.