• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wynik testu

Dodi.

Początkująca w BB
Hej dziewczyny
Jestem w ciąży 9,5 tygodnia była u lekarza na pierwszym USG w 5,5 tygodniu ciąży i był widoczny pęcherzyk i biło serduszko i było wszystko okej. USG mam dopiero okolo12 tygodnia i się niepokoje czy wszystko jest okej i zrobiłam tak dla sprawdzenia rano test i wyszedł mi słaby.. czy to normalne w 9 tygodniu że test jest mało intensywny czy mam powody do niepokoju? Proszę Was o pomoc
Pozdrawiam

Załączniki

• 15719866090628496554775262170606.jpg
    15719866090628496554775262170606.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 281
reklama
Bo tak właśnie się zastanawiam czy nawet jakby była ciemniejsza kreska to czy powiedziałabym cokolwiek? Na takim etapie moim zdaniem tylko usg, nawet beta jest bez sensu
Zgadzam sie z Tb..jednak beta by pokazala na jakim jest poziomie...bo jezeli taka kreska na tescie jest ...jej wartosc nie jest wysoka...mimo ze usg moze pokazac ze wsio ok

Ale test tez mogl byc wadliwy

reklama
Myślisz że nie mam powodu do niepokoju ?
Ciężko mi powiedzieć bo lekarzem nie jestem. Ale myślę że jeśli nie pójdziesz do lekarza to nie będziesz spokojna. A jak wizytę masz za jakieś 2 tyg to "jak się powiedziało A to trzeba powiedzie B". Czyli jak zrobiłaś test to już spokojna nie będziesz bez usg. Opcjonalnie zrób może bete bo faktycznie przy takiej słabej kreska nie powinna wyjść wysoko chyba że mocz był rozcienczony przez wodę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry