Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jolu, mnie się przesuwał szybko na początku. Teraz jakoś stanął w miejscu. Może dlatego że naoglądałam się suwaczków o dwa tyg do przodu i ten mój ciągle jakiś taki w tyle.
Asylan nie zrozum mnie źle. Mnie też śnią się koszmary, więc wiem co to znaczy obudzić się po czymś takim. Ale jak przeczytałam o tym Twoim śnie z siatkami to dostałam głupawki
mi sie dziś śniło że paliłam papierosa a wczoraj wogóle stała się rzecz straszna ale staram się nie denerwować... poszłam sie podmyć wieczorem, wycieram się i coś mi śmierdzi, obwachałam ręcznik- kotcimi sikami!! mój kot naszczał mi w nocy do walizki na ręcznik i ja się wytarłam tym recznikiem w miejsca intymne , teraz tylko czekać na nastepne toxo. Zastanawia mnie czemu ten kocur tak zrobił nie lubi jak wyjeżdżam i w sumie juz drugi raz tak zrobił, tylko wczesniej walizka była pusta, eh
ojej Sorga oby wszystko bylo dobrze!!!!! efilo tez potem mialam z tego ubaw a w szczegolnosci moj mezus i kumpel ale w snie bylam przerazona!!!! i po obudzeniu.. a przeciez uwielbiam koty )) na odleglosc bo mam alergie niestety jolka mi sie strasznie dlugo ciagnie bo mam mdlosci i czasem wymioty no i juz bym chciala zeby byl tydzien 16 (wtedy przeszly mi mdlosci w pierwszej ciazy) no i lozysko wkracza w gre i mniejsze ryzyko poronienia. juz sie nie moge doczekac usg w przyszla srode zeby zobaczyc na wlasne oczy ze wszystko okay!
Mnie raczej nie mdli i mogę jeśc wszystko, nawet ostatnio słodycze (w poprzedniej ciąży "śmierdziały" mi do końca).
Ale spanie w nocy to mój największy problem. Kładę sie spać o 22 bo jestem wykończona, nie mogę zasnąć do 23.30, o 1.30 budzę się na picie i znów nie mogę zasnąć, o 4 na siusiu i znowu nie mogę zasnąć, a na koniec budzę się godzinę przed budzikiem. Koniec, końców w pracy, to co robię najczęściej to jest ziewanie
ofkors ze nie mam za zle efilo. piszcie tez jakie macie pokrecone sny a bedzie jeszcze lepiej w zaawansowanej ciazy....
ze spaniem mam identycznie kurcze potem do poludnia chodze nieprzytomna i jak sie nie zdrzemne ok 12-13 razem z Cyrylka to caly dzien marudze ziewam wieczorem powieki mi sie kleja i przed telewizorem to od razu bym spala ale gdy tylko wkrocze do sypialni i sie legne kuniec!!! moj mezus slodko chrapoli od godziny a ja sie przekladam z boku na bok. a jak Cyrylka mnie w nocy obudzi to potem znow godzina z glowy bo nie moge usnac. ale musze przyznac ze jestem strasznie leniwa bo siusiu to owszem mi sie chce od 3 nad ranem o tym mysle (i czuje) ale zeby wylezc z wyrka do kibelka ktory jest taaaak daleko buuu mecze sie do rana i nie wstaje za potrzeba. to chyba szczyt lenistwa.... kto mnie przebije????
asylan ja mam podobnie
Budzę sie czuję, że mi się chce ale myślę sobie "przejdzie".
Niestety po trzudziestu minutach leżenia okazuje się, że nie chce przejść i muszę wstawać do łazienki
No i teraz to już sie trzęse ze strachu- dopadło mnie przeziebienie... 1 dzień po kontakcie śluzuwek z kocimi sikami ;/ panika w oczach w sobote toxo. Czy to przeziebienie czy toxoplazmoza??????
Moje koty to koty domowe ale i tak się boję :sick: