reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań laboratoryjnych

no to zaszalałaś totalnie anni, to bedziemy sie ponownie testowac razem:D, we dwie nam bedzie razniej :tak:

reklama
dziewczyny, ale wy słodkie jesteście... ale chyba jeszcze nie jest tak źle, tylko współczuję tej dawki 75g:oo: ja się okropnie bałam, że będzie cukrzyca, bo chociażby babcia ma cukrzycę, a tu po glukozie 108:happy:

Dziewczynki
wpisuję dla zainteresowanych mój dzisiaj odebrany wynik glukozy 50g. Na czczo 71. Po godzinie 133. Mędziłam (jak to ja) lekarzowi że ten wynik kiepski, ale stwierdził że jak najbardziej prawidłowy i żeby temat olać.

Sorga no to cieplej mi sie na serduchu zrobilo, ze bede miala z kim dzielic ta niedole (choc wcale to nie znaczy, ze sie ciesze z Twojego niesczescia...).:no:

Czy wiecie dziewczyny jakie wyniki miala Gosia??

odebrałam dzisiaj wyniki i mimo moich obaw glukoza wyszła super bo 107 :-)
Za to hemoglobina trochę poniżej normy i pewnie bez żelaza się nie obejdzie :-( ale zobaczymy w środę po wizycie

reklama
Do góry