reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań mamuś

reklama
Majka, zrob spacje po pierwszym znaczku i przed ostatnim to sie pokaze napis :) a zeby w podpis wkleic i zeby sie pokazywalo wystarczy wtedy te spacje zlikwidowac :)

Pozdrawiam

Odebralam dzisiaj wyniki badania moczu i krwi i pani w labolatorium pow. mi, ze jak na koniec ciazy sa niemal idealne ;D

Nie chce mi sie schodzic do samochodu i dokladnie je rozpisywac, ale z tego co pamietam, to oprocz bakterii mocz mam idealny (ale nieliczne mialam od samego poczatku).

Jezeli chodzi o krew to hemoglobina w normie (w koncu :laugh:), hematokryt tez i reszta, tylko leukocyty podniesione do 12, ale to i tak niezle w porownaniu do 16 z ostatniego badania.

A suwaczki rzeczywiscie gnaja coraz bardziej do przodu :)

A ja znowu mam problem cholera, bo oprocz tego hemoroidu ktory mam, zrobila mi sie jakas taka narosl niewielka pomiedzy wejsciem do pochwy a odbytem - maciupkie takie, ale da sie wyczuc, bo to nie jest pod skora tylko na (nie wiem czy to nie ma zwiazku z tym hemoroidem, bo to sie tak jakby laczy...). Musze to dzisiaj pokazac mojej ginek. - mam nadzieje, ze to nic takiego...Caly czas zero problemow to na koniec zaczynam sie sypac jak nigdy przedtem... :p

;D u nas 14 dni ;D albo dluzej

Sandra nie mam pojecia co to moze byc , a wynikow to pogratulowac, u mnie narazie dolegliwosci brak, oprocz nadmiernego pocenia sie i okraglych paluchow u rak ;D

Ja jutro na badanka, mam nadzieje że zdąze iść z nimi do gina ;D i mam nadzieję że wszystko ok. ale czuje sę nieźle tylko juz od zdrowego żywienia mnie mdli :p więc dzisiaj pozwoliłam sobie na coca-cole ;D

reklama
Silunia - albo krocej  ;D moze i tak byc, w koncu malenstwa lubia robic niespodzianki ;)

Oj pocic to tez sie poce - jak stary chlop, hehe, plus pod cyckami, jak siedze, bo mi brzucha dotykaja ;)

Mada - ja tez sobie pozwolilam dzisiaj na Fante - taka zimniutka, pychotka :)

Do góry