cichanadzieja
Zaciekawiona BB
Witam serdecznie mialam transfer 5 dniowego zarodka beta po 5 dniach po transferze 1, 16 a 7 dni 0,23 czy są jeszcze jakieś szanse ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po ilu dniach kazali Ci zrobić betę?Witam serdecznie mialam transfer 5 dniowego zarodka beta po 5 dniach po transferze 1, 16 a 7 dni 0,23 czy są jeszcze jakieś szanse ?
No to zrób tak, jak Ci zalecili lekarze.Powiem tak nie wytrzymałam i robiłam wcześniej bete mialam zrobic za tydzień w piątek a teraz we wtorek mam zrobić test
Ale po co robisz betę tydzień wczesniej niż Ci zalecają?Dzwoniłam do lekarza i powiedział ze był spadek i ze sie nie udało mam odstawić leki pozdrawiam
Tak w tym samym laboratoriumNa tym poziomie to moim zdaniem może być błąd pomiaru. Badania były robione w tym samym labie?
I nie ma przy tych wynikach żadnego znaczka "<" lub ">"?
Ja bym do wtorku wstrzymała się z odstawianiem leków.
Przy wynikach nie ma żadnego znaczka wyniki z tego samego laboratoriumNa tym poziomie to moim zdaniem może być błąd pomiaru. Badania były robione w tym samym labie?
I nie ma przy tych wynikach żadnego znaczka "<" lub ">"?
Ja bym do wtorku wstrzymała się z odstawianiem leków.