reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Z dziewczynkami to jak z nami bo same jesteśmy dziewczynkami :-D a z chłopcem to też bym miała kłopot na początku. Oj na pewno. Ale druga też babeczka będzie więc nie muszę się martwić. No chyba, że zrobi nam psikusa i będzie Oliwier zamiast Oliwii :szok:

reklama
Wg mnie obsluga chlopaka to latwizna. Nalezy wlasnie dbac tylko o to, zeby pod napletkiem bylo czysto i finito :)
Balabym sie obslugi dziewczynki. Taki strach przed nieznanym.

Przybij piątkę bo ja też mam ten strach ;)

Mamy chłopców boją się dziewczynek a mamy dziewczynek boją się chłopców noooormalka ;)

Załapałam się na to testowanie laktatora. Po napisaniu ileś tam postów przesyłają kolejną paczkę z butelkami smoczkami itp.
Czy któraś jeszcze testuje?

Ostatnia edycja:
Dołączę do stresujących się "obsługą" dziewczynki :tak: Niby wiem co i jak, ale jednak.... :-)

Pola maści chyba są lepsze :tak:

Przybij piątkę bo ja też mam ten strach ;)

Mamy chłopców boją się dziewczynek a mamy dziewczynek boją się chłopców noooormalka ;)

Też się zgadzam :-D jako mama dziewczynki boję się chłopców :sorry:
Ja używałam sudocremu bo to mi polecili na sr i żaden lekarz, ani pielęgniarka nic nie mówili, że źle. Jakoś nie widziałam, żeby się N. za bardzo skóra przesuszała, a odparzeń nie miała. Ale moda się zmienia :sorry: teraz kupiłam bpanthen bo był w promocji, mam też jeszcze zapas sudocremu w razie czego :-p
Miałam poprzednio małą wanienkę ze stojakiem i POLECAM bardzo :tak: teraz nie mam gdzie stojaka trzymać, za to mam w łazience duży blat, który pomieści i wanienkę i przwijak, więc będę wszystko robiła w łazience. Poprzednio też N. całą toaletę miała robioną w łazience i nie chorowała :tak:

reklama
Do góry