reklama

Wyprawka dla bejbusia

A oto moj zdobyczny kombinezon co prawda kolor jest troszke ciemniejszy w rzeczywistosci ale coz niestety nie wiem jaki to rozmiar buty ma doczepiane

To troszke moj kaprys ale nie moglam sie oprzec kocyk podusia i maskotka

A to spioszki pajacy czapeczka i kaftanik zapinany z boku

To jest narazie wszysko z tych nowszych bo mam jeszcze mase innych ubranek ale to moze innym razem
I musze sie pochwalic ze wszystko poczawszy od robienia zdjec zrzucania na kompa pomniejszania i wstawienia zrobilam sama maz mi tylko za pierwszym razem pomagal, ale dosyc tego chwalenia czekam na Was dziewczyny :)

i jeszcze zestaw body z dlugim rekawkiem ;D

reklama
ja kupilam malusi bo Aleks i tak bezie zawsze mniejszy od rowiesnikow bo to wczesniaczek iwec napewno nie bedzie za maly :)
Ale mam nadzieje ze szybciutko dorosnie ,dziisaj sie slicznie usmiechal w spzitalu a mnie jak na zlosc wysiadly baterie porobilam tylko 2 zdjecia ,az sie pielegniarka smiala ze usmiechy to tylko dla mamusi ,lekarzem owia ze jest juz lepiej i bedzie wszystko dobrze .
Mam obiecane od pana doktora ze jak maly bedzie juz calkowicie zdrowy to bede mogla go wykapac :)
nie macie pojecia jak sie ciesze bo jak narazie to jest tylko myty :)

Ja to wogole mam manie robienia zdjec wszsytkich ciuszkow dla maluszka jakie zakupie czy dostane mowie wam szok obsesja moj maz juz sie ze mnie smieje ale ja mam katalog i ciuszki malenstwa Oskarowe jak cos ciekawe to tez robie ale tylko te co teraz kupuje albo ,ktore sama szyje :)
a raczej szylam bo narazie nie mam czasu :(
pozdrawiam wszystkie mamusie i icch piekne brzusie :)
Byle do stycznia :)

Bunia!
Ciuszki śliczne , a ten kocyk z podusią jest taki słodki , że wcale się nie dziwię ,że nie mogłaś mu się oprzeć.

Dziobku!
Fajniusie te kombinezoniki. Cieszę się że z Aleksem jest lepiej , no i że coraz hojniej obdarza mamusię uśmiechami.

Ja też w końcu musze się wybrać na jakieś zakupy , bo poza wybranym łóżeczkiem , którego jeszcze "fizycznie" w domu nie posiadam nie mam nic dla maluszka.

Bunia!

Dziekuję  ,niestety najwcześniej wybiorę się na zakupy w listopadzie bo w tym miesiącu ze względu na nieoczekiwane wydatki troszkę krucho u nas z kasą. A z tym że jest w czym wybierać to masz absolutną racje i do tego tyle ślicznych rzeczy ,że nie wiem jak tu się zdecydować. A worka pieniędzy na zbyciu nie posiadam niestety. ;D

reklama
padiqq zdazysz wszsytko kupic i bedziesz sie mogla jeszcze nacieszyc :) ja juz najmniejsze ciuszki wybieram zeby Aleks w szpitalu nie mial tylko 2 kpt.ubranek na zmiane :)
musi chlopak ladnie wygladac prawda :)
chcialam pokazac wam jakie mamy bodziaki i pajacyki ale nie chca sie uploadowac na imageschack'u:(
moze nastepnym razem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry