reklama
Rozwiązanie
Ja również spodziewam się bliźniaków
Ubranka aktualnie na wyprzedaży sinsay w dużej ilości
Wózek tak jak wyżej bugaboo donkey. Mnie dużo osób nie polecało tego bebetto ze ciężki i mało poręczny ale u mnie przeważyło to ze w Bugaboo wszystko jest materiałowe dziecko nie leży w plastiku + wszystko można dokupić osobno na części
ale cena...
Ubranka aktualnie na wyprzedaży sinsay w dużej ilości
Wózek tak jak wyżej bugaboo donkey. Mnie dużo osób nie polecało tego bebetto ze ciężki i mało poręczny ale u mnie przeważyło to ze w Bugaboo wszystko jest materiałowe dziecko nie leży w plastiku + wszystko można dokupić osobno na części
Annallie
Fanka BB :)
Wszędzie, gdzie taniej! Łap okazje. Vinted/ allegro/apteka Gemini/grupa na fb/znajomi [emoji6]. Przy bliźniakach mnóstwo pieniędzy idzie. A wózek bebetto 42 nie polecam, bo jest bardzo ciężki i dziewczyny szybko go sprzedają zastępując spacerowkami z miękkimi gondolami [emoji4].
Dzieki za odp i jak zadowolona jestes? Ciezki jest ten wozek? Bo wydaje mi sie, ze te gondole wydaja sie bardzo sztywne.Ja nie mam bliźniaków ale dzieci z małą różnicą wieku. Mamy wózek Bebetto 42;-)
Dzieki za podpowiedzWszędzie, gdzie taniej! Łap okazje. Vinted/ allegro/apteka Gemini/grupa na fb/znajomi [emoji6]. Przy bliźniakach mnóstwo pieniędzy idzie. A wózek bebetto 42 nie polecam, bo jest bardzo ciężki i dziewczyny szybko go sprzedają zastępując spacerowkami z miękkimi gondolami [emoji4].

aga6
Ciężki nie ;-) ale gondole są dosyć małe. Tzn krótkie. Ale jestem zadowolonaDzieki za odp i jak zadowolona jestes? Ciezki jest ten wozek? Bo wydaje mi sie, ze te gondole wydaja sie bardzo sztywne.
A nie mialas problemu z wyciaganiem dziecka z dolnej gondoli?Ciężki nie ;-) ale gondole są dosyć małe. Tzn krótkie. Ale jestem zadowolona
reklama
aga6
Ja miałam dla dzieci rok po roku. Spacerówkę dla dwulatki i gondolę dla noworodka.A nie mialas problemu z wyciaganiem dziecka z dolnej gondoli?
Gondolę miałam wyżej. Ale znajoma z osiedla też taki wózek miała przy bliźniakach i sobie chwaliła ;-) nie sprawiało jej raczej trudności wyciąganie malucha
reklama
Ok. DziekiJa miałam dla dzieci rok po roku. Spacerówkę dla dwulatki i gondolę dla noworodka.
Gondolę miałam wyżej. Ale znajoma z osiedla też taki wózek miała przy bliźniakach i sobie chwaliła ;-) nie sprawiało jej raczej trudności wyciąganie malucha