Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak zrobie bo torba nie wytrzyma ,kurde jeszcze rożek ,żebym nie zapomniala bo osobno zapakowany .A wy dziewczyny tez bierzecie rozki do szpitala -bo u nas potrzeba ?WEz polowe jakby co to ktos dowiezie![]()

Mitemil nie chodziło mi o to czy Pampersy czy tansze...ja tez nie mam zamiaru męczyć siebie i dziecka w tańszych.
Ale o to czy wy mamuśki bedziecie na poczatku używac tych z materiału po to żeby oblookać co i jak dzidzia robi...nie chodzi mi o oszczędność, tylko że podobno na poczatku dobrze w takich zwykłych...tylko nie wiem czy warto się tak cyrtolić - bo z pampersami to o wiele mniej zachodu przecież...
Tetry kupuje tylko do podłożenia i wytarcia buzi. Ja nie biore bo u nas daja swoje rozki, ubranka, biore tylko na wyjscie ubranka bo cieniutkie w koncu to lato to sie zmiesci w razie chlodu ktos po nas przyjedzie to wezmie rozek na wyjscie albo kocyk

Nie wiem czy to na tym watku pisalyscie, dziewczyny, o praniu tych materacy do lozeczka (kokosowo-gryczanyczanych),bo nie moge znalezc....a mam pytanie i jak po upraniu? Nic sie nie stalo? Bo moj jeszcze nie uprany....i nie wiem co robic.....![]()