reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Wiecie co tak czytam co bierzecie do szpitala to patrząc na moją torbę to ja nic w niej takiego nie mam oprócz kosmetyków dla siebie ręcznika kapci i dokumentów nic tam się innego nie znajdzie bo nic nie potrzebuje....A rzeczy dla maluszka na wyjście mąż przywiezie w ostatni dzień....
Tak zrobie bo torba nie wytrzyma ,kurde jeszcze rożek ,żebym nie zapomniala bo osobno zapakowany .A wy dziewczyny tez bierzecie rozki do szpitala -bo u nas potrzeba ?WEz polowe jakby co to ktos dowiezie![]()

Mitemil nie chodziło mi o to czy Pampersy czy tansze...ja tez nie mam zamiaru męczyć siebie i dziecka w tańszych.
Ale o to czy wy mamuśki bedziecie na poczatku używac tych z materiału po to żeby oblookać co i jak dzidzia robi...nie chodzi mi o oszczędność, tylko że podobno na poczatku dobrze w takich zwykłych...tylko nie wiem czy warto się tak cyrtolić - bo z pampersami to o wiele mniej zachodu przecież...
To jakaś ciemna masa ze mnie
Tetry kupuje tylko do podłożenia i wytarcia buzi. Ja nie biore bo u nas daja swoje rozki, ubranka, biore tylko na wyjscie ubranka bo cieniutkie w koncu to lato to sie zmiesci w razie chlodu ktos po nas przyjedzie to wezmie rozek na wyjscie albo kocyk
U nas dokładnie tak samo.
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Nie wiem czy to na tym watku pisalyscie, dziewczyny, o praniu tych materacy do lozeczka (kokosowo-gryczanyczanych),bo nie moge znalezc....a mam pytanie i jak po upraniu? Nic sie nie stalo? Bo moj jeszcze nie uprany....i nie wiem co robic.....

_karincia_
Fanka BB :)
U mnie na liście "rożek lub kocyk" więc biorę rożek 
Ale wtarabaniłam go do torby

Ale wtarabaniłam go do torby

reklama
Nie wiem czy to na tym watku pisalyscie, dziewczyny, o praniu tych materacy do lozeczka (kokosowo-gryczanyczanych),bo nie moge znalezc....a mam pytanie i jak po upraniu? Nic sie nie stalo? Bo moj jeszcze nie uprany....i nie wiem co robic.....![]()
Anet ja opisałam tu https://www.babyboom.pl/forum/sierp...-lozeczka-i-inne-akcesoria-22047/index36.html