reklama
Kinia
sierpień 2009
Ja przy pierwszym praniu ich nie gotowałam. Później pewnie będę, ale teraz chodzi o to, zeby pozbyć sie z nich tej wszystkiej chemii, którą producenci pakują, aby był ładny kolor i ubranka się nie gniotły, no i oczywiście zarazki z rąk potencjalnych klientów, sprzedających, pakujących itp.a pieluszki te tetrowe - białe to na gotowanie nastawiacie, tak? czyli je musze osobno prać - nie z innymi białymi ciuszkami...
mhhh dzięki, no to przy pierwszym tez sobie daruje

Ja przy pierwszym praniu ich nie gotowałam. Później pewnie będę, ale teraz chodzi o to, zeby pozbyć sie z nich tej wszystkiej chemii, którą producenci pakują, aby był ładny kolor i ubranka się nie gniotły, no i oczywiście zarazki z rąk potencjalnych klientów, sprzedających, pakujących itp.
W końcu dostałam coś dla siebie... Sukienki nie umiałam kupić za to w hausie znalazłam dłuższa bluzeczkę sportową i mini spódniczkę
, ale mam dziś dobry dzień 
Zdjęcie na szybko dla Kasi :-) później zrobię lepsze to zamienię :-)
Zdjęcie na szybko dla Kasi :-) później zrobię lepsze to zamienię :-)
Ostatnia edycja:
agusia0611
Fanka BB :)
Ania - śliczne!
A swoją drogą to masz cudną piłeczkę!
A swoją drogą to masz cudną piłeczkę!
Fajne są teraz przeceny w SMYKU, aż nie umiem się powstrzymać, by czegoś nie kupić. Skręca mnie strasznie, ale nie kupuje, bo naprawdę nie będę miała jej kiedy ubrać tego. Już tyle ma.
Dziś znów dostałam kuponik do smyka 20% taniej, ważny do 2010 więc na pewno wykorzystam.
Dziś znów dostałam kuponik do smyka 20% taniej, ważny do 2010 więc na pewno wykorzystam.
reklama
megaczka
Fanka BB :)
ja też już nic nie kupuje bo nie wiem co tak na prawde mi sie przyda i w jakich ilościach, ale jak sie dowiem to pewnie znowu wyrusze na zakupki 
super zestawik Deli :-)

super zestawik Deli :-)