reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Dziewczynki, ja teraz miałam w szpitalu cienki bawełniany szlafroczek i tylko w nocy przykrywałam nim stopy, a chodziłam w koszulce na ramiączka i dekolty miałam z obu stron niemal do pasa, inaczej nie dało rady:baffled:

reklama
a pieluszki te tetrowe - białe to na gotowanie nastawiacie, tak? czyli je musze osobno prać - nie z innymi białymi ciuszkami...
Ja przy pierwszym praniu ich nie gotowałam. Później pewnie będę, ale teraz chodzi o to, zeby pozbyć sie z nich tej wszystkiej chemii, którą producenci pakują, aby był ładny kolor i ubranka się nie gniotły, no i oczywiście zarazki z rąk potencjalnych klientów, sprzedających, pakujących itp.

mhhh dzięki, no to przy pierwszym tez sobie daruje:cool2:

Ja przy pierwszym praniu ich nie gotowałam. Później pewnie będę, ale teraz chodzi o to, zeby pozbyć sie z nich tej wszystkiej chemii, którą producenci pakują, aby był ładny kolor i ubranka się nie gniotły, no i oczywiście zarazki z rąk potencjalnych klientów, sprzedających, pakujących itp.

W końcu dostałam coś dla siebie... Sukienki nie umiałam kupić za to w hausie znalazłam dłuższa bluzeczkę sportową i mini spódniczkę :), ale mam dziś dobry dzień :)

Zdjęcie na szybko dla Kasi :-) później zrobię lepsze to zamienię :-)

Ostatnia edycja:
mju ja wczoraj w smyku upolowałam super bluzę z kapturkiem, sztruksowa , błękitna oczywiście z przeceny:)

Fajne są teraz przeceny w SMYKU, aż nie umiem się powstrzymać, by czegoś nie kupić. Skręca mnie strasznie, ale nie kupuje, bo naprawdę nie będę miała jej kiedy ubrać tego. Już tyle ma.
Dziś znów dostałam kuponik do smyka 20% taniej, ważny do 2010 więc na pewno wykorzystam.

reklama
ja też już nic nie kupuje bo nie wiem co tak na prawde mi sie przyda i w jakich ilościach, ale jak sie dowiem to pewnie znowu wyrusze na zakupki :-D

super zestawik Deli :-)

Do góry