reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
A to nasz śpiworek :) Jeszcze po Róży :):sorry:
WP_20150826_07_08_02_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20150826_07_08_02_Pro.jpg
    WP_20150826_07_08_02_Pro.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 96
Ja kołderki nie kupowałam bo znajoma radziła że śpiworki to lepsze rozwiązanie a kołderke żebym kupiła sporo później.
Na po porodzie mam otulaczek, dwa śpiworki i trzy kocyki :)

Kosmetyki dla Małej dostałam od koleżanki z Ziai dla dzieci od pierwszego dnia życia.

Kremu do buźki nie mam jeszcze

Dziewczyny powiedzcie bo teraz tak mysle i juz sama nie wiem. Chodzi o czapeczke dla maluszkow bierzecie na wyjscie ze szpitala taka cieniutka bawelniana czy macie grubsze juz naszykowane. Termin mam na 26.10 i mysle czy bawelniana + ewentualnie kaptur wystarczy czy lepiej wziasc cos grubszego - jak myslicie i co wy bierzecie?

Dziewczyny powiedzcie bo teraz tak mysle i juz sama nie wiem. Chodzi o czapeczke dla maluszkow bierzecie na wyjscie ze szpitala taka cieniutka bawelniana czy macie grubsze juz naszykowane. Termin mam na 26.10 i mysle czy bawelniana + ewentualnie kaptur wystarczy czy lepiej wziasc cos grubszego - jak myslicie i co wy bierzecie?

Ja mam przygotowane i cieńsze bawełniane i troszkę grubsze. Zależnie, jaka będzie pogoda. ;-)
Skończyłam wczoraj pakowanie toreb, suwaki zasunęłam. Można powiedzieć, że technicznie jestem przygotowana. Psychicznie, w sumie, też. Żeby tak dziadek czas szybciej przebierał nogami. Żeby być już po. Wiedzieć, że wszystko przebiegło dobrze. Że ze mną jest ok, chłopaki są zdrowe. Ehh.... Marzę już o dniu, kiedy cała nasza Piątka będzie razem w domu.

reklama
Ja mam termin na 01.10 więc myślę że ta ciensza czapeczka + ewentualny kaptur i będzie ok. Ale ogólnie tą cieplejszą czapeczkę też chciałam kupić i nigdzie nie znalazłam :/ w sensie były ale duże rozmiary tylko. A Wy skąd macie czapeczki?

Do góry