reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny myslalyscie o kremie do buzki dla naszych pociech? Nie wiem ktory wybrac, pazdziernik jest juz chlodniejszym miesiacem i jakas ochrona na buzke by sie przydala :-)

reklama
Ja ponieważ nie wiem jak moje dziecię będzie wolalo, to będę miała i pościel i rożek i spiworek :-)

Co do kremu ja mam na buzke kupiony z Hippa do twarzy i ciała, jeszcze popatrzę na ten na niepogode :-)

U nas byla kelnerka przy Mai i Filipie teraz tez tak bedzie.
Poduszki nie uzywalam chce teraz ten klin zeby główka była wyżej wczesniej wkladalam koc pod materac.
No i jak sie zbiore to uszyje kocyk z wypelnieniem z minky to bedzie na drzemki :)

U mnie była kołderka albo rożek,teraz też mam dodatkowo śpiworek,jak będzie nie wiem wyjdzie w pracniu,kremu to twarzy jeszcze nie mam,zapomniałam :eek: A co myślicie o tym BOBINI Baby, krem pielęgnacyjno-ochronny, 100ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl nie chodzi mi o cene,ale niby takie składy mają dobre te kosmetyki. Czy może któyś z tych hmmmm NIVEA Baby, delikatny krem pielęgnacyjny, od urodzenia, 200ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl NIVEA Baby, Pure & Sensitive, krem SOS, od urodzenia, 150ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl omg nie mam pojęcia nooo tyle tego jest i jeszcze ziajka jest ZIAJKA, krem do pielęgnacji dzieci i niemowląt, od urodzenia, 50ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl

Ostatnia edycja:
U mnie była kołderka albo rożek,teraz też mam dodatkowo śpiworek,jak będzie nie wiem wyjdzie w pracniu,kremu to twarzy jeszcze nie mam,zapomniałam :eek: A co myślicie o tym BOBINI Baby, krem pielęgnacyjno-ochronny, 100ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl nie chodzi mi o cene,ale niby takie składy mają dobre te kosmetyki. Czy może któyś z tych hmmmm NIVEA Baby, delikatny krem pielęgnacyjny, od urodzenia, 200ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl NIVEA Baby, Pure & Sensitive, krem SOS, od urodzenia, 150ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl omg nie mam pojęcia nooo tyle tego jest i jeszcze ziajka jest ZIAJKA, krem do pielęgnacji dzieci i niemowląt, od urodzenia, 50ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl

Xmamuska ten bobini jest świetny ale z tego co widziałam są dwie wersje jeśli chodzi o skład... Jeden typowo glicerynowy a drugi już chemiczny... Chciałam go kupić jednak stacjonarnie jeszcze nie upolowalam a na necie jak znajdę z podanym składem to z tym gorszym :-(

reklama
Do góry