szczesliwa.4
Fanka BB :)
My na razie mamy przytulankę z bijącym sercem. Trochę duża dla malucha, ale to prezent od starszej siostry. Nie mogłam się nie zgodzić ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przytulanke dziewczyny wybiorą dla malego to ma byc prezent od nich dla braciszka. Każda juz tez wyslila jaką swoja zabawke odda malemu i jestem zdziwiona bo chca oddac takie naprawdę swoje ulubione - gwiazdkę projektor i ulubiony misiu.[/QUOTE pisze:dobrze mieć starsze siostry
miałaś jakieś metody specjalne, że się udało tak je fantastycznie nastawić? czy po prostu ten typ tak ma?
w ramach ciekawostki, mój Michaś (rok i osiem miesięcy) w ramach pozytywnego przygotowania na braciszka oznajmia "braciszka też nie wolno kopać"zawsze coś...
Hahahaw ramach ciekawostki, mój Michaś (rok i osiem miesięcy) w ramach pozytywnego przygotowania na braciszka oznajmia "braciszka też nie wolno kopać"zawsze coś...