reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

No zależy co kto potrzebuje Ja mam bardzo zwrotnego smigajacego piruety jak ta lala hartana a jeżdżę cały czas na zablokowanych kółkach bo mieszkamy na wsi i mamy tylko jeden chodnik wzdłuż ulicy A na działkach polach kółka nie zablokowane ino skaczą na boki i utrudniają jazdę Do sklepu wózkiem nie jeżdżę bo i tak muszę samochód odpalac więc nosidełko wpierw nosilismy a teraz młoda siedzi w sklepowym Co do auta mamy kombi więc i tak niczego nie demontujemy wrzucamy całość tylko do parteru zjezdzamy Trzeba dostosować wybór pod swoją sytuację Cieszę się że nie kupiłam bugaboo ani joolz day bo bym zajechala się na tych mikro kółkach a tak mi się marzyły te wózki..

reklama
To dobrze ze polecasz bo my wlasnie myslimy nad kupnem [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Są też opcje z całym wyposażeniem Komplet pościeli i powłoczek też dobra cena Choć tak naprawdę poduszki w ogóle nie używam Kołdra dla noworodka niebezpieczna a ochraniacz zabiera dostęp powietrza No ale jakby ktoś chciał to jest taki zestaw :)

Dziewczyny bardzo fajny jest wózek baby design lupo!!
Ja go brałam pod uwagę jak kupowałam wózek dla Bazylka, był jednym z 2 z których decydowałam na końcu i z tego co pamiętam, to był dosłownie jakiś mały szczególik, że jednak zdecydowałam się na Espiro Vector Pro.

Ja go brałam pod uwagę jak kupowałam wózek dla Bazylka, był jednym z 2 z których decydowałam na końcu i z tego co pamiętam, to był dosłownie jakiś mały szczególik, że jednak zdecydowałam się na Espiro Vector Pro.

Też go brałam pod uwagę ze względu na świetne opinie a stosunkowo niska cene Trafiłam jednak na babke w sklepie która skutecznie mnie do niego zniechecila opowiadając jaka to chinszczyzna i problemy z gwarancją.. A po prostu nie miała ich na stanie i liczyla że wepchnie mi to co ma W końcu nic u niej nie kupiłam A wózek maja moje koleżanki i wszystkie chwalą Sama go oglądałam jeździłam nim no nie mam do czego się przyczepic Może brak przekładanej rączki ;)

Też go brałam pod uwagę ze względu na świetne opinie a stosunkowo niska cene Trafiłam jednak na babke w sklepie która skutecznie mnie do niego zniechecila opowiadając jaka to chinszczyzna i problemy z gwarancją.. A po prostu nie miała ich na stanie i liczyla że wepchnie mi to co ma W końcu nic u niej nie kupiłam A wózek maja moje koleżanki i wszystkie chwalą Sama go oglądałam jeździłam nim no nie mam do czego się przyczepic Może brak przekładanej rączki ;)
Mówisz o Espiro? No ja też jestem bardzo zadowolona, ale fakt, gdyby dało się zmieniać kierunek jazdy przekładając rączkę, to byłoby dużo wygodniejsze niż zdejmowanie z ramy całej górnej części i przekładanie jej w drugą stronę. W domu, to jeszcze pół biedy, ale jak się to próbuje zrobić na spacerze z dzieckiem, które jeszcze nie staje samodzielnie, bo np. małego razi słońce, to jest trochę ekwilibrystyki.

Są też opcje z całym wyposażeniem Komplet pościeli i powłoczek też dobra cena Choć tak naprawdę poduszki w ogóle nie używam Kołdra dla noworodka niebezpieczna a ochraniacz zabiera dostęp powietrza No ale jakby ktoś chciał to jest taki zestaw :)
Ja nie wierze ochraniaczon

Mówisz o Espiro? No ja też jestem bardzo zadowolona, ale fakt, gdyby dało się zmieniać kierunek jazdy przekładając rączkę, to byłoby dużo wygodniejsze niż zdejmowanie z ramy całej górnej części i przekładanie jej w drugą stronę. W domu, to jeszcze pół biedy, ale jak się to próbuje zrobić na spacerze z dzieckiem, które jeszcze nie staje samodzielnie, bo np. małego razi słońce, to jest trochę ekwilibrystyki.
Ja mam taka przekladana rączkę przy wozku [emoji6]

reklama
Do góry