reklama

Wyprawka do szpitala

ja mam ndzieje ze w SR powiedza czy mamy szpitalne czy swoje, wątpie ze zwrócimy uwage na wygląd, ale ja mam tylk jedna piżame i koszulę nocna, taka na wyjazdy, bo nie uzywam ,wiec cos musze kupic

reklama
W moim szpitalu niestety trzeba miec wlasne ciuszki, ale mi to jest na reke, bo w "swoim" lepiej sie czuje. A po porodzie bede nosic te koszulki, co teraz w nich spie i szlafrok. :-p

Ja tez mysle ze niewazne jak wygladamy podczas porodu :-)
Co innego juz po porodzie .Ja sie jeszcze dokladnie dopytam ale u nas na 99 % musze miec swoja koszule dla mnie nie ma problemu bo nie kupie jakiejs drogiej tylko zwykla koszule :-)

Ale sie zrobiło szpitalnie i porodówkowo:-D:-D
Ja miałam swoja koszule ale przed porodem sie przebrałam w szpitalna i w d.... miałam czy widac mi du.... czy nie:-p
Co do staniczków miałam 2 specjalne dla karmiących i teraz tez zamierzam. Choc normalne tez zapewne bede używac:tak:
Gatki jedno razowe polecam przewiewne wsio ładnie oddycha:tak:
ps nie mam nic jeszcze dla siebie:-p

Ja po malu tez zaczynam kupowac rzeczy do szpitala:-)W tym tygodniu kupilam szlafrok i staniki bawelniane:-DNie moge tu znalezc koszuli rozpinanej,ale kolezanka jedzie do Polski to mi kupi:tak:

Dzieki KAKA:-D.Zamowilabym sobie,ale nie wiem co z przesylka do Anglii:baffled:.Teraz kolezanka jedzie to mysle,ze nie bedzie problemu i kupi mi jakas.

reklama
a ja tez nie mam nic dla siebie tzn nowego, bo klapki mam, szlafrok też choc wygladam smiesznie bo albo pasek zawiazuje nad brzuchem, albo pod. Dowiem się w czwartek na SR czy potrzebuje koszuli do szpitala, bo nie chce m sie specjalnie kupować, jak i tak nie będę w nich chodzic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry