reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Malutka, Basia jakie ladne ciuszki :-)

Ja kocyk i posciel zamówiłam w zestawie z lozeczkiem, czekam az mi to przyjdzie, zeby sprawdzić jakosc. Kocyk zwykły polarowy, ale ogladalam tez te minky i sama nie wiem :-)

reklama
Ja zamówiłam ciuszki w sklepie internetowym Smyka i C&A (był lepszy wybór niż w sklepach stacjonarnych), poza tym dwa małe używane zestawy na allegro i jak w następnym tygodniu wszystko przyjdzie to też wszystko spiszę bo już sama nie wiem ile czego będzie ;) ale myślę, że powoli zbliżamy się do końca zakupów odzieżowych :D pozostanie mi generalnie łóżeczko + może ta dostawka z kołyska w jednym, kosmetyki dla dzieciaczka, butelki i laktator, z pieluch mam dwa opakowania 1 i dużą pakę 3 (kupowałam w promocjach) wiec pozostaną jedynie dwojeczki no i pieluchy jednorazowe i całość wyprawki dla mnie więc kasy jeszcze trochę pójdzie :/

Ja dziś robiłam sobie foty zeczy na 50, 56 I 62 no i zlapalam się za głowę :O połowy pewnie nie załóże lub załóże tylko raz :D
Odzieżowa wyprawka juz na pewno skończona.
Teraz czekam na paczke z allwgro bo zamawialam akcesoria dla dziecka i dla siebie to tez wydałam około 600 zł a i tak JesCze nie wszystko.
Mi Chyba pozostaje zamówić łóżeczko i potrzebne zeczy do spania oraz wózek .

Tak jak podejrzeałam, ale kuszące promocjne i cudne ciuszki nie da się ukryć, tylko z z tymi poprzebieranymi rozmiarami jest problem ( i w sklepie i w necie ).
Ja njeszcze latanie po sklepach sobie odpuszczam, wychodze z domu jak muszę - niestety takie wypady powodują u mnie ciągnięcie brzuszka i kręgosłupa, ehh obiecałam sobie oszczędność, więc dla mojej Niuni wszystko :)
Zamówiełam pare rzeczy na wish - korzystała może któraś z Was? - nie wiem co to bedzie, ale zaryzykowałam i czekam co przyjdzie :happy:

Ja mam aplikacje, przeglądam ale jeszcze nie miałam okazji zamówić. Słyszałam rożne opinie, moja znajoma rozkręciła tak swój biznes. Zamawia i sprzedaje za ciut wyższa cenę, w internecie.

Czytając jak piszecie ile już macie i co macie zakupione to aż się zielona robię bo nie mam jeszcze nic :(
muszę to zmienić! :) ale najpierw czekam z niecierpliwością na wtorek :D

a jak z przestrzenią dla malucha? będziecie miały pokoik czy na razie kącik przy waszym łóżku?
jeśli pokoik na jakie kolorystyki stawiacie? :)

U nas niestety/stety pokój z rodzicami na start. Mamy małe mieszkanko, i grając w tetrisa trzeba bedzie jakoś te mebelki sprytnie powstawiać:D a jak maluszek odrośnie to będziemy myślec większym mieszkaniu:)

reklama
Do góry