Właśnie odebrałam przesyłkę ze sklepu, który Wam wcześniej polecałam, tzn.
www.dla-dzieci.pl.
Jestem pod wielkim wrażeniem współpracy z tym miejscem - zamówienie składałam 2.01 po godz. 18, a dziś rano o 7.30 dzwonił już ich kurier żeby umówić się na dowiezienie paczek. Wybrałam opcję "płatne przy odbiorze", bo to tylko 4zł drożej. Ostatecznie zamówiłam: sosonowe łóżeczko radek VII z szufladą, materac gryczano-kokosowo-piankowy lux, 2 prześcieradła frotte z gumką, prześcieradło z falbanką, 2 ochraniacze, 2 ceratki, 20 pieluszek tetrowych razem z przesyłką (za 24zł) zapłaciłam 548zł.
A teraz szczegóły - zwłaszcza tych materiałowych rzeczy:
- ochraniacze sa rewelacyjne, porządnie wykończone i z dosyć grubym wykończeniem
- pieluszki tetrowe to te grubsze, a nie cieniutkie prawie jak gaza opatrunkowa

- wszystkie prześcieradełka dobrej jakości
- gratis dostałam pieluszkę z grubej flaneli dobraną pod kolor tego, co zamówiłam; jest tak dobrej jakości, że będę się zastanawiać czy nie zamówić ich więcej
- łóżeczko solidne (jak to z firmy Klupś) w kolorze identycznym jak te prezentowane na sklepowych zdjęciach
- materac po prostu idealny, zarówno pod względem twardości jak i składu
Podsumowując szczerze Wam polecam zakupy w tym właśnie sklepie - realizacja wprost błyskawiczna, dostawa tego wszystkiego do samego domu, no i korzystne ceny - wiem to dobrze, bo wcześniej naszukałam się dokładnie tych samych rzeczy w różnych sklepach i hurtowniach i w
www.dla-dzieci.pl okazało się najtaniej.
Tak więc polecam