reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

kortina ma dużą i głęboką gondole - jak mój olbrzym sie mieścił - to juz nic wiecej nie potrzeba, przyznam że nie zauwałay łam by gondola marity i kortiny różniła sie wielkością - jedunie obudową...

reklama
Azik ja też właśnie o tym myślałam. Widać, że wygodne dla dzidzi i dla nas mamusiek, nie musimy się tak męczyć przy ubieraniu :) A ja w sumei nie wiem czy kupię, bo okazało się, że bratowa pożyczy mi od Gabrysia kombinezonik zimowy. To ja już nie wiem brać ten całkowcie zimowy czy kupić coś grubszego,a lnie aż tak, np. ten śpioworek.

coś w tym stylu :
799668884id.jpg

teraz zaczynają sie wyprzedaże zimowe - można takie cudenka kupić jkuż za 30 zł - wiec chyba warto - ja musze kupić bo Piotrek był majowy - i nie mam takich zimowych ubranek na maluszka.

yakie śpiworki sa też bardzo zimowe - z miśkiem w środku - a dla wygody maja dziurki między nóżkami na pasy do fotelika.

ja mam takie śpiworki ale wiosenne - polarkowe.

Dzieki Azik :) A to regulowane oparcie w maricie w gondoli? Bo kortina chyba nie ma? Niektorzy mowia ze to wazne, ale ja juz sama nie wiem. ::)

co z tym oparciem - to sama nie wiem - malucha wolno sadzać jak zacznie sam siedziec czyli ok 5 miesiąca - pozycja półsiedząca dozwolona jest już od konca 3 miesiąca - Piotruś od 6 meiisaca jeżdził w spacerówce...
to był mój głowny dylemat - wydaje mi sie że zbyt krótko bym używałą tego podniszenia niż warte jest różnica w cenie...

ale pewna nie jestem

dziewczyny, a może znacie jakąś stronkę z lekkimi wózkami?Chciałabym taki, który waży ok.7-8 kg. Mieszkam niestety na 4 piętrze i jak sobie pomyslę jak tu wyjść z dzieckiem na spacer to słabo mi się robi.

reklama
ANIK78 pisze:
Aniu, nie stać mnie na lepszy :(, a tu kupię fotelik za 150zł z możliwością wpinania go do stelaża wózka, za wszystko zapłacę 800zł. Dzisiaj wysłałam link znajomej i też jest zaintersowana :), poza tym podoba mi się ta Kortina, jest jeszcze Marita po 999zł, ale to już za drogo.

Anik!!
jesteś wielka!! żebyś Ty wiedziała ile się naszukałam za tym sklepem i wózkiem!! wpadł mi kiedyś ten adres, nie dodałam do ulubionych, a nie pamiętałam nazwy wózka!!!
też chcę kupic ten wózek + fotelik - bardzo mi sie podoba, cena też! ;)

Do góry