reklama
anian
Fanka BB :)
fionka pisze:ja zamówiłam taką pościel w sklepie internetowym powinnam dostać do końca tygodnia więc jak odbiorę to opiszę jaka jest gatunkowoagawa1 pisze:Dziewczyny napewno któraś z was kupowała pościel w Żyrafki. Jaki jest materiał bo sie zastanawiam a nie chce kupić kota w worku ??? ??? ??? ???![]()
I nie zapomnij podać namiarów na ten sklep. :laugh:
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
AZIK, proszę powiedz mi, czy ten Twój wózeczek ma głęboką gondolę, ja chcę zamówić w tym sklepie, bo tu mają bardzo tanio i jestem zdecydowana na niego na 90%. Dzwoniłam do tego sklepu internetowego i wysyłka kosztuje 16zł, więc się opłaca, niestety nie mają zwykłego sklepu
, ale dowiem się gdzie można obejrzeć te wózeczki w Warszawie, pojadę, pomacam
i kupię przez internet 
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Aniu, nie stać mnie na lepszy
, a tu kupię fotelik za 150zł z możliwością wpinania go do stelaża wózka, za wszystko zapłacę 800zł. Dzisiaj wysłałam link znajomej i też jest zaintersowana
, poza tym podoba mi się ta Kortina, jest jeszcze Marita po 999zł, ale to już za drogo.
ja tez mysle wlasnie o roanie
Niby tesciowie maja pomoc, ale po pierwsze nie wiem jeszcze ile nam dadza, a poza tym stwierdzilam, ze to bez sensu wydawac za duzo na wozek. Lepiej odlozyc na pozniej na dzidzie. Tylko jeszcze nie wiem czy kortine czy marite (jak bede miec tyle kasy
)- bo ktos pisal, ze kortina ma mniejsza gondole niz marita. Jak poczytalam opinie na roznych forach o wozkach, to roan ma jedne z lepszych.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Aniu, to mnie przekonałaś już do wóżka 100% 
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Aniu, zrobiłam porównanie Kortiny i Marity i wyszło, że:
Kortina - wymiary po złożeniu 63 x 90 x 30
Marita - wymiary po złożeniu 63 x 100 x 30
Kortina - Gondola 4,5 kg
Marita - Gondola 5 kg
Kortina - 649,00 PLN