reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

bardzo noska cena roanów - niższa miz moja sprzed 1,5 roku.

moim zdaniem warto, ja u nich zamówię tylko nosidło, już wczesneij zauważyłąm te aukcje.

dziewczyny, ja wiem, że liczy sie wyogda dziecka, mamy, taty, ale naprawdę nie ma co pakować mnóstw kasy w wózek, moze okazać się że uzyjecie go bardzo krótko lub niewiele, bo małuszek nie bedzie lubił jeżdźić wózkiem, alco coś w tym stylu, wóezek to narzędzie transportu, ma mieć kilka podstawowych funkcji - ale be zprzesady. wydać 1500-2000 na wózek, a potem braknie na codzienne życie, radze powaznie sie zastanowić przed zakupem wózka droższego niż 1000 zł.

może moralizuję ale jeże.li zyjemy z miesiaca na miesiąc - to po co przeginać ?

jasne ja też mam ochote wyskoczyć na zakupy i coś kupić, nad wózkami prawie płąkałam z niewiedzy i barki kasy - wydaje mi się że wybrałąm mądrze - wózek za 700 zł sprawdza sie do tej pory...

reklama
my pojeździliśmy dziś po hurtowniach i sklepach dziecięcych i utwierdziliśmy się w przekonaniu, że na nasze potrzeby najlepszy będzie Gracco. Przy nim roany, tako i inne cuda wyglądają mało atrakcyjnie i mniej praktycznie.

Azik, ale Ty masz właśnie rację, rozmawiałam z kilkoma osobami i rzeczywiście niewarto kupować wózka za ponad 1000zł.
Ivka76 - dzięki, znalazłam wczoraj jeszcze taniej :) http://www.2o2.pl/index.php?d=produkt&id=357

:) my w sobotę jedziemy z mężusiem do hurtowni dla dzieci w Starych Babicach, pochodzimy, pomarudzimy, zastanowimy się i pewnie kupimy jakoś na początku lutego :)

Anik, ja tez mysle o roanie. Jeszcze nie wiem ktory model. Zwlaszcza, ze ostatnio poczytalam sobie opinie roznych mamus i wiekszosc wozkow, w tym Gracco, Tako a nawet mutsy byly krytykowane, a rtoanow jakos nikt sie nie czepial. Tylko nie wiem kiedy sie w ten wozek zaopatrzyc. Chcialabym juz, ale troche sie boje :-[

chysteczki dzidziuś są be

pampera nie są dużo droższe (ok 1-2zł) a duzlo lepsze zarónow zappoachowo jak i jakościowo.

Kinga byłaś na zakupach i sie nie chwalisz ???

nie bój się - kupuj Ania. bylebyś miałą miejsce - w niektórych sklepach trzeba zamawiać kolorki, itp i później moze sie okazać że wózek będziesz miałą w maju - a ma być upalny - wiec dzidziolek na dwór ;)

kurcze ja kortinę kupiłam za 750 .... w 2004 roku

po ile sa dzidziusie?

ja pampersy kupuję po 4 opakowania w cenie ok 28 zł

wolę nivea baby - ale te już są za drogie....

reklama
też to słyszałam o czekaniu. wczoraj kobieta mnie zagięła, że ostatnia dostawa x-landerów przyszła z dwumiesięcznym opóźnieniem. się okazałao, że x-lander to nie wyrób deltimu - oni je tylko importują.

Do góry