reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Agao: to wy sobie kupiliście 4wd duo z pompowanymi kołami. tam się wpina wszystko na spacerówkę, fajniutki jest. a mi dziś kobieta mówiłą w sklepie że ten model nie ma możliwości przypinania gondolki w pasach z tyłu w samochodzie. co sklep to inne info. ma tą opcję chyba trio czy jakoś się tak nazywa, ale ma małe kółka.

ja dziś oglądałam x-landera xa. nie ma regulowanego podnóża spacerówka, a oparcie spacerówki rozkłąda sięprzez rozszerzanie lub zwężanie taśmy materiałowej. dla mnie dziwne jakieś. gondolka wąska mi sięwydaje i przenosi się ją za uchwyt w budce. i co sięzdziwiłam gondole z x-landera pasują na stelze quinny.

przy zakupach na allegro uważajcie na osobę o nicku mrene - sprzedaje ciuszki z h&m. u niej dres jest po 44,90 a dziś w sklepie widziałam identyko za 29,90 jeszcze bez przecen. bluzka do tego 27,90 a sklep -19,90; to samo jest z body.

a i w h&m mają się zacząć konkretne przeceny około 10-15 stycznia.

No właśnie stracha mam przed myślą że na allegro jakiś nieuczciwy człowieczyna sprzeda mi coś co kosztuje kupe kasy niby to za co zapłaciłam a np nie będzie to oryginał. Większą ufność mam do sklepów internetowych niż alegro. MÓwie tu o ubrankach pościelach itd.

a i jeszcze po obejrzeniu tony ciuszkó, które dziś zostały przywiezione od koleżanki - nie polecam ubranek bellvit - strasznie się mechacą. natomiast z firmy bobas - mają miękką i moim zdaniem dobrą bawełnę.

A my zastanawiamy się nad wózkiem Roan :)

Wózki dziecięce Kortina głęboko spacerowe są wykonane z najlepszch tworzyw i nieprzemakalnych tkanin. Zawieszenie na wachaczach jest jednym z najlepszych rozwiązań do kolysania i bujania dziecka. Roczna gwarancja producenta odzwierciedla jakość wykoniania wózka.
Zalety i wyposażenie:
- Komfortowe zamieszenie (wachacze),
- regulacja wysokości rączki,
- gondola z funkcją kolyski,
- skladanie wózka jedną ręką,
- montaż spacerówki i gondoli przodem lub tylem do kierunku jazdy,
- bogata kolorystyka,
- hamulec umożliwiający zatrzymanie wózka w każdej pozycji,
- torba na wyposażeniu standardowym,
- felga szprychowa, koła pompowane,
- folia przeciwdeszczowa
- mozliwośc montażu fotelika 0-13
- wymiary po złożeniu 63 x 90 x 30
Waga:
- Rama z kółkami 10,5kg
- Gondola 4,5 kg
- Siedzisko spacerówki 4,5kg
W skład zestawu wchodzą następujące elementy:
- rama wózka z kołami i koszem
- gondola
- siedzisko spacerówki
- torba
- folia przeciwdeszczowa
- 2 pokrowce na nóżki budka

Wracając ze Szklarskiej - mąż zauważył wielki sklep dziecięcy i znienacka tam zajechał - naoglądaliśmy się wózków na żywo! przekrój firm! - no na zdjęciach to naprawdę nie widać różnic, ale w realu są ogromne!
będziemy szukać Mutsy używane, ewentualnie Peg perego - bo różnica z polskimi nas poraziła - przede wszystkim musi być lekki i łatwy w manewrowaniu no i mały po złożeniu - a tego polskim brakuje

agawa1 pisze:
Dziewczyny napewno któraś z was kupowała pościel w Żyrafki. Jaki jest materiał bo sie zastanawiam a nie chce kupić kota w worku  ??? ??? ??? ???
ja zamówiłam taką pościel w sklepie internetowym powinnam dostać do końca tygodnia więc jak odbiorę to opiszę jaka jest gatunkowo :)

Ja złożyłam dziś zamówienie w sklepie www.dla-dzieci.pl na: łóżeczko, materac kokosowo-piankowo-gryczany lux, 20szt pieluszek tetrowych, 2 prześcieradełka z gumką i jedno z falbanką, 2 ceratki i 2 ochraniacze. Ma to wszystko być w tym tygodniu, więc jak tylko do mnie dotrze to zaraz dam Wam znać co i jak.

reklama
Do góry