reklama
mój w BLUE CITY znalazł CHICCO TECH DUO na grubych kołach tyle że kolor był do wyboru jasny kremobeż z paskiem sraczkowatego koloru- ten miał być za 860 zł bo miał lekko przecięty materiał z boku
a on wybrał za 990 zł stalowy z kilkoma dodatkami czerwieni i coś tam jest białego co mnie martwi ale pocieszam się że dzidzi na początku nie brudzi pewnie dopiero w spacerówce będzie jadł własnoręcznie (chrupki)
ale cały materiał jest odpinany i można prać
waży 11 kg czyli ok
dzisiaj niunio dał 300 zł zaliczki w tym tygodniu odbierzemy
w sumie wolałabym inny kolor ale za tą cenę i ta firma to chyba ok
pocieszam się że to nie na wiecznośc
i koła ma te większe nie małe podwójne
a on wybrał za 990 zł stalowy z kilkoma dodatkami czerwieni i coś tam jest białego co mnie martwi ale pocieszam się że dzidzi na początku nie brudzi pewnie dopiero w spacerówce będzie jadł własnoręcznie (chrupki)
ale cały materiał jest odpinany i można prać
waży 11 kg czyli ok
dzisiaj niunio dał 300 zł zaliczki w tym tygodniu odbierzemy
w sumie wolałabym inny kolor ale za tą cenę i ta firma to chyba ok
pocieszam się że to nie na wiecznośc
i koła ma te większe nie małe podwójne
http://www.bobasmarket.pl/pages/find.php?find=CHICCO&manuf=1 wchodziłam też na tą stronkę i dzwoniłam tam tych wózków już nie ma
A
azik
Gość
;D
Rany, skad wy wiecie jak ocenic taki wozek? Chodzi mi szczegolnie o wady i zalety gondoli? Dla mnie to troche czarna magia.
A gdzie w Wawie (byle nie na Pradze, to za daleko) sa jakies sklepy z wozkami o rozsadnych cenach- chodzi mi o jakis wiekszy wybor, zeby mozna bylo za jednym zamachem ocenic kilka modeli.
Jak dobrze, ze jest to forum i wy sie tak znacie na roznych rzeczach- inaczej zdana bylabym tylko i wylacznie na sprzedawcow, bo w mojej rodzinie juz bardzo dawno nie bylo malych dzieci, wiec wszystkie babcie i ciocie maja przestarzale informacje, a wsrod znajomych w ogole zero dzieci.
A gdzie w Wawie (byle nie na Pradze, to za daleko) sa jakies sklepy z wozkami o rozsadnych cenach- chodzi mi o jakis wiekszy wybor, zeby mozna bylo za jednym zamachem ocenic kilka modeli.
Jak dobrze, ze jest to forum i wy sie tak znacie na roznych rzeczach- inaczej zdana bylabym tylko i wylacznie na sprzedawcow, bo w mojej rodzinie juz bardzo dawno nie bylo malych dzieci, wiec wszystkie babcie i ciocie maja przestarzale informacje, a wsrod znajomych w ogole zero dzieci.
sylwia532
Fanka BB :)
dzisiaj tate ogarnelo zakupowe szalenstwo ;Da tak narzekalam ze nie ma czasu to teraz mnie musial wyciagac.kupil kosmetyki nozyczki szczoteczke do wloskow chusteczki i takie tam ale zadowolony chodzil echhhhhhhhhhh w koncu chyba dotarlo ze dzidzia juz niedlugo bedzie z nami i ze mi juz ciezko chodzic
reklama
Podziel się: