reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

kasianka - wzięło mnie dziś na oglądanie :)
nie mam jeszcze łóżeczka + materaca + wypełnienia + pościeli + prześcieradeł ;) Bardzo mnie to martwi! a tak w ogóle to sama widzisz - zaczęłam się motać z tymi wymiarami, rozmiarami itp.

Kupowałam u:
duetbaby
timur00
dawidar
Byłam bardzo zadowolona z zakupów - rzeczy były nowe, paczka solidnie zapakowana, przesyłka dotarła bardzo szybko.

Wiem od koleżanek, że godne polecenia są:
hindianka
bettina27
dla-dzieci
U nich jeszcze nie kupowałam, więc nic nie mogę powiedzieć.

reklama
Ja tak z zazdrości Osinka :) bo ja właściwie jeszcze nic nie kupowałam i nie bardzo wiem jak się do tego zabrać a czas leci. :( na szczęście grześ trochę poszalał, więc ciuszków się nazbierało..ale wybór wózka czy łóżeczka na razie mnie przerasta :) jutro idę kupić komodę na te wszystkie fatałaszki a później zacznę szaleć :)
dzięki za namiary

osinka, nie marnuj pieniędzy na przesyłkę, podkłady belli i majtki jednorazowe są w kazdej aptece, w w każdej chwili maż moż eCi dokupic, ja kupiłam za duzo i lezą sobie w szafce (teraz mi sie przydadzą)

azik pisze:
osinka, nie marnuj pieniędzy na przesyłkę, podkłady belli i majtki jednorazowe są w kazdej aptece, w w każdej chwili maż moż eCi dokupic, ja kupiłam za duzo i lezą sobie w szafce (teraz mi sie przydadzą)

no patrz azik, a ja myslałam, że tego nigdzie nie ma :p tzn.patrzyłam w sklepach kosmetycznych i na stoiskach w marketach! w aptece nie pytałam! choć ostatnio wpadły mi w oko wkładki laktacyjne

kasianka pisze:
Ja tak z zazdrości Osinka :) bo ja właściwie jeszcze nic nie kupowałam i nie bardzo wiem jak się do tego zabrać a czas leci. :( na szczęście grześ trochę poszalał, więc ciuszków się nazbierało..ale wybór wózka czy łóżeczka na razie mnie przerasta :) jutro idę kupić komodę na te wszystkie fatałaszki a później zacznę szaleć :)
dzięki za namiary

Kasianka - mnie też przerasta zakup wózka!!! totalnie gubię się w tych nazwach, cenach, funkcjach itp., to jeden wielki koszmar dla mnie :) chyba będe musiała usiąść, wydrukować sobie wszystkie typy wózków, które mi się spodobały i drogą eliminacji wybrać najfajniejszy w miarę w dobrej cenie

łóżeczko chciałabym mniejsze niż 120x60, ale goglowałam dziś w internecie i nic nie znalazłam, jedynie łóżeczka turystyczne, a doszlismy z Krzyśkiem do wniosku, że to łóżeczko nam nie odpowiada - pozostanie mi zakup łóżeczka 120x60

komodę mam od ponad miesiąca :) Krzyś mi kupił, skręcił - to komoda tylko dla Agaty - powoli ją zapełniam :) nawet Krzyś do niej ostatnio zajrzał i powiedział, że słodko wygląda zawartość :) najfajniejsze sa te skarpeteczki i przybory kosmetyczne ::)
dzisiaj znowu robiłam porządek w komodzie hihihii :p

Osinka a próbowałaś z łóżeczkiem na zamówienie u jakiegoś dobrego stolarza w okolicy. Wiem że zależy od regionu w którym mieszkasz ale cena nie musi byc duża. Jedyny problem to materacyk do takiego łóżeczka.

agawa1 pisze:
Osinka a próbowałaś z łóżeczkiem na zamówienie u jakiegoś dobrego stolarza w okolicy. Wiem że zależy od regionu w którym mieszkasz ale cena nie musi byc duża. Jedyny problem to materacyk do takiego łóżeczka.

chyba nie będę wymyślać - potem nie kupię materacyka, jak sama zauwazyłaś ;) po rozłożneiu nasze wersalki będzie przejście na styk obok łóżeczka, trudno! ;)

ivka76 pisze:
Polecam sklep www.dla-dzieci.pl - mają tam najlepsze ceny łóżeczek, materacy, pieluszek tetrowych i wszystkiego pościelowego do łóżeczka. Sama będę robić u nich zakupy, więc dam znać jak szybka była realizacja zamówienia.
ivka dzisiaj zamówiłam dwa komplety pościeli w tym sklepie, bo ceny mają naprawdę kuszące jak tylko dostarczą to napiszę czy fajne i jak szybko przyszła przesyłka :laugh:

reklama
Do góry