reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
A mi dzisiaj bratowa szczęsliwie oznajmiła, że nie musimy kupować wózka tylko wziąć od niej, bo ona i tak nie używa. Co prawda wózek jest dosyć ciężki i masywny, ale wolę to przemęczyć jakoś i zaoszczędzić troszkę kay. Strasznie się cieszę :)
Wózek wygląda mneij - więcej tak:

tylko zamiast błękitnego jest beżowy :)

okazało się ze chicco po 999 wykupione
mąż się uparł na CHICCO 2003 TRIO waży około 10 kg i mały jest po złożeniu ja sie zastanawiam czy go kupić 1659 kosztuje to chyba i tak nieżle jest gondola spacerówka i nosidełko

iwka - ten sklep jest super, znalazłam bardzo ładne pościele do łóżeczek - dzięki za info!!!

A teraz mam jeszcze pytanie!
Prawdopodobnie będe musiała kupić łóżeczko o wymiarach 120x60cm.
Czy do łóżeczka o tym wymiarze mogę kupić wypełnienie + pościel w rozmiarze 100x135 - czy to będzie jakos pasowało??

Materac będzie miał wymiar 120x60cm, kołderka też musi mieć taki wymiar??

Jezu, głupieję chyba dzisiaj! :p

Moim zdaniem kołderka może być większa (chyba nawet powinna), bo przecież można ją podwinąć, no a zbyt małej rozciągnąć się nie da :) Jednak przemyśl kupowanie od razu pościeli (w tym kołderki), bo z tego co się orientuję mały dzidziak nie śpi w pościeli, a woli na początku rożki i kocyki. Ja nie kupuję pościeli - dokupię kiedy dzidziak będzie większy - na początek rożek :)

a to fajnie! rożek już mam :)
na pewno zamówie sobie w tym sklepie, który podałaś podkłady poporodowe i majteczki jednorazowe, tylko znowu mam dylemat i nie wiem ile paczek tych podkładów kupić ;)
2 opakowania X 20 podkładów + 10 par majteczek wystarczy?? oszaleję ;)

Osinka Ty to naprawdę szalejesz z tymi zakupami :)
Z tego co pamiętam wyprawki dla DZidzi kupowałaś na allegro. Fajne są?? możesz polecić jakiegoś sprzedawcę???

Agao: ta promocja jest chyba od jesieni, poszukajcie na sklepach internetowych lub allegro, może się coś znajdzie. a jaki kolorek szukacie?

reklama
Do góry