reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Agao pewnie widziałaś te chicco "na Zywo" napisz mi czy te po 999 mają twardą gondole czy też jest to spacerówka z wkładem dla niemowlaczka, będę wdzieczna za info :)

w większości porad dotyczących wyprawek zaleca się zakup trzech zmian pościeli w związku z tym mam pytanie do mamuś posiadających już starsze dzieciaczki czy nie wystarczą dwie zmiany na początek?

mnie nie bardzo podobaja się zestawy białe ubranek dla dzieci więc nie wiem jak to z ym co pisałam wyżej

to jest jakby rozłozona spacerówka a na to wpięta-postawiona gondola są solidne a zarazem super lekkie i micro po złożeniu

ja miałam dwie - ale przyznam że to może okazać sie mało, z tym że trzy to mogą byc prześcieradełka, bo na podusię kładłam pieluche tetrowa i ja wymieniałam po ulaniu, nie całą poduszkę.

poza tym są specjalne pasy do samochodu które się wpina z gondolą i takiego dzidziusia świeżego można spoko przweozić w gondoli a nie połamanego w foteliku czy nosidełku jest też tam specjalny wkład żeby dzidziuś nie porysował sobie lakieru ;)podczas przewożenia

reklama
aga, już odpowiadałam ;)

można mieć własne ciuszki - kolorowe, tylko ja nie polecam, dlatego że dzidzia w szpitalu nosi tylko ckaftanik i pieluchę poza tym owinietaj jest w rożek i moim ddaniem tak dzidzi jest najwygodniej w te pierwsze 2-3 dni po pojawieniu się na świecie, nie ma sensu wciskać jej w spichy, pajace - dopiero do wyjścia.

więc jak już to kolorowe kaftaniki - reszte sobie odpuść...

wcześniej jest moja poprzednia wypowiedz.

Do góry