reklama
A
azik
Gość
ja miałam dwie - ale przyznam że to może okazać sie mało, z tym że trzy to mogą byc prześcieradełka, bo na podusię kładłam pieluche tetrowa i ja wymieniałam po ulaniu, nie całą poduszkę.
poza tym są specjalne pasy do samochodu które się wpina z gondolą i takiego dzidziusia świeżego można spoko przweozić w gondoli a nie połamanego w foteliku czy nosidełku jest też tam specjalny wkład żeby dzidziuś nie porysował sobie lakieru
podczas przewożenia
K
KingaP
Gość
ja też spotkałam się z opinią, że dwie zmiany pościeli wystarczą
reklama
A
azik
Gość
aga, już odpowiadałam 
można mieć własne ciuszki - kolorowe, tylko ja nie polecam, dlatego że dzidzia w szpitalu nosi tylko ckaftanik i pieluchę poza tym owinietaj jest w rożek i moim ddaniem tak dzidzi jest najwygodniej w te pierwsze 2-3 dni po pojawieniu się na świecie, nie ma sensu wciskać jej w spichy, pajace - dopiero do wyjścia.
więc jak już to kolorowe kaftaniki - reszte sobie odpuść...
wcześniej jest moja poprzednia wypowiedz.
można mieć własne ciuszki - kolorowe, tylko ja nie polecam, dlatego że dzidzia w szpitalu nosi tylko ckaftanik i pieluchę poza tym owinietaj jest w rożek i moim ddaniem tak dzidzi jest najwygodniej w te pierwsze 2-3 dni po pojawieniu się na świecie, nie ma sensu wciskać jej w spichy, pajace - dopiero do wyjścia.
więc jak już to kolorowe kaftaniki - reszte sobie odpuść...
wcześniej jest moja poprzednia wypowiedz.
Podziel się: