• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Agao pewnie widziałaś te chicco "na Zywo" napisz mi czy te po 999 mają twardą gondole czy też jest to spacerówka z wkładem dla niemowlaczka, będę wdzieczna za info :)

w większości porad dotyczących wyprawek zaleca się zakup trzech zmian pościeli w związku z tym mam pytanie do mamuś posiadających już starsze dzieciaczki czy nie wystarczą dwie zmiany na początek?

ja miałam dwie - ale przyznam że to może okazać sie mało, z tym że trzy to mogą byc prześcieradełka, bo na podusię kładłam pieluche tetrowa i ja wymieniałam po ulaniu, nie całą poduszkę.

poza tym są specjalne pasy do samochodu które się wpina z gondolą i takiego dzidziusia świeżego można spoko przweozić w gondoli a nie połamanego w foteliku czy nosidełku jest też tam specjalny wkład żeby dzidziuś nie porysował sobie lakieru ;)podczas przewożenia

reklama
aga, już odpowiadałam ;)

można mieć własne ciuszki - kolorowe, tylko ja nie polecam, dlatego że dzidzia w szpitalu nosi tylko ckaftanik i pieluchę poza tym owinietaj jest w rożek i moim ddaniem tak dzidzi jest najwygodniej w te pierwsze 2-3 dni po pojawieniu się na świecie, nie ma sensu wciskać jej w spichy, pajace - dopiero do wyjścia.

więc jak już to kolorowe kaftaniki - reszte sobie odpuść...

wcześniej jest moja poprzednia wypowiedz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry