Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agao pewnie widziałaś te chicco "na Zywo" napisz mi czy te po 999 mają twardą gondole czy też jest to spacerówka z wkładem dla niemowlaczka, będę wdzieczna za info
w większości porad dotyczących wyprawek zaleca się zakup trzech zmian pościeli w związku z tym mam pytanie do mamuś posiadających już starsze dzieciaczki czy nie wystarczą dwie zmiany na początek?
ja miałam dwie - ale przyznam że to może okazać sie mało, z tym że trzy to mogą byc prześcieradełka, bo na podusię kładłam pieluche tetrowa i ja wymieniałam po ulaniu, nie całą poduszkę.
poza tym są specjalne pasy do samochodu które się wpina z gondolą i takiego dzidziusia świeżego można spoko przweozić w gondoli a nie połamanego w foteliku czy nosidełku jest też tam specjalny wkład żeby dzidziuś nie porysował sobie lakieru podczas przewożenia
można mieć własne ciuszki - kolorowe, tylko ja nie polecam, dlatego że dzidzia w szpitalu nosi tylko ckaftanik i pieluchę poza tym owinietaj jest w rożek i moim ddaniem tak dzidzi jest najwygodniej w te pierwsze 2-3 dni po pojawieniu się na świecie, nie ma sensu wciskać jej w spichy, pajace - dopiero do wyjścia.
więc jak już to kolorowe kaftaniki - reszte sobie odpuść...