reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
mój w BLUE CITY znalazł CHICCO TECH DUO na grubych kołach tyle że kolor był do wyboru jasny kremobeż z paskiem sraczkowatego koloru- ten miał być za 860 zł bo miał lekko przecięty materiał z boku

a on wybrał za 990 zł stalowy z kilkoma dodatkami czerwieni i coś tam jest białego co mnie martwi ale pocieszam się że dzidzi na początku nie brudzi pewnie dopiero w spacerówce będzie jadł własnoręcznie (chrupki)
ale cały materiał jest odpinany i można prać

waży 11 kg czyli ok

dzisiaj niunio dał 300 zł zaliczki w tym tygodniu odbierzemy

w sumie wolałabym inny kolor ale za tą cenę i ta firma to chyba ok

pocieszam się że to nie na wiecznośc

i koła ma te większe nie małe podwójne

Rany, skad wy wiecie jak ocenic taki wozek? Chodzi mi szczegolnie o wady i zalety gondoli? Dla mnie to troche czarna magia.
A gdzie w Wawie (byle nie na Pradze, to za daleko) sa jakies sklepy z wozkami o rozsadnych cenach- chodzi mi o jakis wiekszy wybor, zeby mozna bylo za jednym zamachem ocenic kilka modeli.

Jak dobrze, ze jest to forum i wy sie tak znacie na roznych rzeczach- inaczej zdana bylabym tylko i wylacznie na sprzedawcow, bo w mojej rodzinie juz bardzo dawno nie bylo malych dzieci, wiec wszystkie babcie i ciocie maja przestarzale informacje, a wsrod znajomych w ogole zero dzieci.

dzisiaj tate ogarnelo zakupowe szalenstwo ;Da tak narzekalam ze nie ma czasu to teraz mnie musial wyciagac.kupil kosmetyki nozyczki szczoteczke do wloskow chusteczki i takie tam ale zadowolony chodzil echhhhhhhhhhh w koncu chyba dotarlo ze dzidzia juz niedlugo bedzie z nami i ze mi juz ciezko chodzic

reklama
Dziewczyny napewno któraś z was kupowała pościel w Żyrafki. Jaki jest materiał bo sie zastanawiam a nie chce kupić kota w worku ??? ??? ??? ???

Do góry