reklama
A
azik
Gość
ja raz kupiłam - i używałam na dworzu do wycierania rączek - bo uznałam że do pupy są za mało delikatne.
no to różnica jesto koło 1,5 zł na opakowaniu- moim zdaniem nie warto...
no to różnica jesto koło 1,5 zł na opakowaniu- moim zdaniem nie warto...
ivka76
Fanka BB :)
Ja na wyjście mam właśnie taki kombinezonik, ale nie jest typowo zimowy - po prostu ocieplony.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
fionka pisze:ja zamówiłam taką pościel w sklepie internetowym powinnam dostać do końca tygodnia więc jak odbiorę to opiszę jaka jest gatunkowoagawa1 pisze:Dziewczyny napewno któraś z was kupowała pościel w Żyrafki. Jaki jest materiał bo sie zastanawiam a nie chce kupić kota w worku ??? ??? ??? ???![]()
Fionka dzięki Ci za tę stronkę
spróbuję wkleić trochę ciuszków, które przywiózl brat mojej przyjaciółki. w sumie przytachał cała ogromniastą torbę w rozmiarach od 56 do 80. najwięcej jest na 56 i 62. w sumie wszystko użytkowane, ale spokojnie koło domu może być. kasy się zaoszczędziło i to bardzo dużo.
i jeszcze dwa największe hiciory według mnie:
się kurtka nie chce wkleić

i jeszcze dwa największe hiciory według mnie:

się kurtka nie chce wkleić
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Agao, spójrz na mapkę, bo ja jestem słaba w tłumaczeniu 
Hurtownia dla niemowląt - Stare Babice, ul. Rynek 15 (przy kościele katolickim), otwarta w dni powszednie do 19:00, a w soboty do 15:00. Nie byłam tam jeszcze, ale adres mam od koleżanki, która poleca tę hurtownię. Buziaki
Hurtownia dla niemowląt - Stare Babice, ul. Rynek 15 (przy kościele katolickim), otwarta w dni powszednie do 19:00, a w soboty do 15:00. Nie byłam tam jeszcze, ale adres mam od koleżanki, która poleca tę hurtownię. Buziaki
Podziel się: